Βαριά και άδικη ήττα (4-0) για την Κ-17 στο ντέρμπι

Την ήττα με το βαρύ αλλά και πλασματικό σκορ 4-0 γνώρισε η Κ-17 του Άρη στο εξ αναβολής ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο Λάκκωμα, χάνοντας τις ελπίδες της για κατάληψη της 1ης θέσης στον Βόρειο όμιλο.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Στην αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική του β’ γύρου, η οποία είχε αναβληθεί δύο φορές, οι «κίτρινοι» αδικήθηκαν από την τύχη, τη διαιτησία, αλλά και τη δική τους αστοχία. Αντίθετα με τον αντίπαλό τους, που πέτυχε τέσσερα γκολ με ισάριθμες φάσεις σ’ όλο το παιχνίδι, οι παίκτες του Τάσου Θέου δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 7′ με τον Ταουσιάνη, ωστόσο ο Άρης πήρε τα ηνία και είχε τρεις πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, δύο με τον Σουνά και μία με τον Ιγνατίδη. Εντούτοις, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που σε μία αντεπίθεση έκαναν το 2-0 στο 29′ ξανά με τον Ταουσιάνη, ενώ ένα «νεκρό» πεντάλεπτο στο ξεκίνημα της επανάληψης έδωσε στους «ασπρόμαυρους» τη δυνατότητα να φτάσουν στο τελικό 4-0, με τέρματα των Κουλούρη (49′) και Τσελεπίδη (51′).

Αρνητικό ρόλο για τον Άρη διαδραμάτισε και ο διαιτητής, που έπρεπε να είχε αποβάλει τον Ταουσιάνη του ΠΑΟΚ από το 7′, επειδή προέβη παρατεταμένα σε άσεμνη χειρονομία αμέσως μετά το 1-0, ενώ οι «κίτρινοι» διαμαρτύρονται και για ένα πέναλτι που δεν καταλογίστηκε σε χέρι του Βασαΐτη στο 58′.

Μετά από το σημερινό αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ «κλείδωσε» την πρωτιά στον Βόρειο όμιλο με 51 βαθμούς, έναντι 44 του Άρη, ενώ απομένουν δύο αγώνες (ανάμεσά σ’ αυτά, άλλο ένα ντέρμπι μεταξύ τους).
Ήδη, πάντως, και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο φάιναλ φορ, όπου και θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ζαζόπουλος): Στρέζος, Καραμπάς (85′ Πόζογλου), Βασαίτης, Τσελεπίδης, Ποζατζίδης, Καρατζάογλου (85′ Τζεβελέκης), Τουμανίδης, Σαββίδης Κυρ. (85′ Στεφανίδης), Ταουσιάνης (76′ Δημητριάδης), Παπαδόπουλος, Κουλούρης (63′ Αναγνώστου).
ΑΡΗΣ (Θέος): Παπαδόπουλος, Ρότα (46′ Παπουτσής), Ανδρεάδης, Μπιμπισίδης, Γραμπής, Λεμονής (55′ Κιβρακίδης), Φούσκας (43΄Χατζηνικολάου), Πασχαλίδης, Ιγνατίδης (73′ Βαλαής), Σουνάς, Βασιλούδης (36′ Τσιπούρας).

To Top