Βαριές κατηγορίες για εκείνους που έκλεψαν τα όνειρα του Άρη και τους… νταβατζήδες!

Ο Ηλιάδης μίλησε με σκληρή γλώσσα για το χθες. Πέρα από τα όσα είπε στην ομιλία του και παραθέτουμε παρακάτω μερικά χαρακτηριστικά σημεία, μίλησε απαντώντας σε ερωτήσεις για “νταβατζήδες, Αρειανούς κατ’ επάγγελμα, ύαινες και λαμόγια”!

Συγκεκριμένα:

1. “Βρήκαμε 160 ευρώ ταμείο και 31.824.236 ευρώ χρέη προς τρίτους. Από την πρώτη ημέρα εννέα στα 10 τηλεφωνήματα ήταν για προηγούμενες υποχρεώσεις. Σ’ όλες τις συζητήσεις με παίκτες και προμηθευτές αντιμετωπίζαμε την καχυποψία τους. Είχε ο ιστορικός Αρη την στάμπα του αναξιόπιστου. Συρθήκαμε σ’ όλες τις διαπραγματεύσεις ευρισκόμενοι σε θέση άμυνας”.

2. “Ζήσαμε και κωμικές καταστάσεις. Ο κ. Κώνστας μέλος του ψηφοδελτίου του κ. Σκόρδα με δημόσια δήλωση του πριν ακόμη συμπληρώσουμε ένα μήνα στη διοίκηση μας καλούσε να παραιτηθούμε με αστεία επιχειρηματολογία”.

3. “Βρήκαμε ένα μπάχαλο το οποίο προφανώς εξυπηρετούσε κάποιους. Η εικόνα ήταν θλιβερή”.

4. “Εμείς δεν θα υποθηκεύσουμε το μέλλον του Αρη όπως έκαναν οι προηγούμενοι με τις επιλογές τους”.

5. “Οι κινδυνολόγοι έχουν έναν και μοναδικό στόχο: να δρομολογήσουν  εξελίξεις στην ομάδα γιατί εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα και πρόσωπα”.

6. “Αυτή η προσπάθεια  βρήκε απέναντι της σταγονίδια του παρελθόντος. Εκείνους οι οποίοι είτε είχαν κάνει επάγγελμα τον Αρη, είτε πέφτουν εύκολα θύματα παραπληροφόρησης. Μαζί τους πρόθυμες μαριονέτες κινούνται και μιλούν εκτελώντας τις εντολές τους. Ξέροντας καλά τον ρόλο τους έστησαν από την πρώτη ημέρα μηχανισμούς λάσπης, αλητείας και ψευτιάς. Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι σ’ αυτή τη βρωμιά δεν κόβεται τιμολόγιο. Τρομαγμένοι από το γεγονός ότι η εταιρεία βαδίζει προς την εξυγίανση, έστησαν πόλεμο φθοράς μου με τους κλακαδόρους τους, ο οποίος φούντωσε μετά τα τρία άτυχα αποτελέσματα.

Ο στόχος τους γνωστός. Επειδή στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος προσπάθησαν και προσπαθούν απαξιώνοντας τα πάντα να δημιουργήσουν τεχνητή κρίση αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο εκμεταλλευόμενοι την απογοήτευσή του.

Είναι οι ίδιοι, που ενώ δεν είχαν μαντήλι να κλάψουν, και δεύτερο πουκάμισο να βάλουν, κράτησαν τα κλειδιά της ΠΑΕ για πολλά χρόνια. Που σπατάλησαν δεκάδες εκατομμύρια και έφυγαν αφήνοντας μία καταχρεωμένη ομάδα.

Είναι οι ίδιοι οι οποίοι κυκλοφόρησαν όποια κακοήθεια μπορεί να βάλει ο ανθρώπινος νους, με επιχείρημα ότι θέλουν το καλό του Αρη. Ποιοι; Αυτοί που έκλεψαν τα όνειρα των Αρειανών”.

 

To Top