Με ποιους προπονητές μίλησε ο Άρης, γιατί κατέληξε σε Μιλίνκοβιτς

Εκτενής ήταν η αναφορά στο θέμα του προπονητή.

Όπως είπε ο Ηλιάδης:

“Για τον αντικαταστάτη του Γιάννη Χατζηνικολάου αντιδράσαμε άμεσα γνωρίζοντας τι θέλει ο Αρης. Είχαμε αποφασίσει να κάνουμε οικονομική υπέρβαση για προπονητές όπως ο Κούπερ και ο Αντιτς ή να βρούμε προπονητή που συγκεντρώνει άλλες αρετές όπως ο Αριέλ Γιάκομπς που κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα με την Αντερλεχτ Βελγίου και ο καλύτερος Σέρβος προπονητής που είναι ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Όλοι κατά τη γνώμη μας συγκεντρώνουν για τους δικούς τους λόγους τα όσα υποσχεθήκαμε στον κόσμο του Αρη.

Ο κ. Κούπερ, ο οποίος έφυγε πικραμένος από τον ΑΡΗ, τον οποίο πραγματικά θέλαμε, είχε πολύ μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις τις οποίες τις σεβαστήκαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να υπερβούμε σ’ αυτή τη χρονική στιγμή κατά τόσο πολύ το μπάτζετ. Τον ευχαριστήσαμε και σταμάτησε κάθε περαιτέρω συζήτηση.

Ο κ. Αντιτς που ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη ρίχνοντας μάλιστα αισθητά τις οικονομικές του απαιτήσεις, ενώ ξεκινήσαμε μία συζήτηση με τον γιό του τελικώς ενημερωθήκαμε ότι δεν μπορεί να «σπάσει» το συμβόλαιο του.

Ο κ. Γιάκομπς ενώ μας προτάθηκε τελικώς προτίμησε να ξεκουραστεί για φέτος. Όλες αυτές οι συζητήσεις ήταν χρονοβόρες, καθώς την απόφαση την παίρνουν δύο πλευρές.

Τελικώς συμφωνήσαμε με τον κ. Μιλίνκοβιτς  ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και το επιβεβαιώνει κάθε ημέρα στην προπόνηση. Εκτιμούμε ότι κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος, δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές, έχει υψηλούς στόχους και μπορεί να αλλάξει την αγωνιστική φυσιογνωμία της ομάδας.

Η παρουσία του Ζόραν Λόντσαρ αποτελεί πολύτιμη βοήθεια για το νέο προπονητή”.

To Top