Βαρούχας: “Αλλοίωση αποτελέσματος. Και φάουλ και χέρι στο γκολ του Σκόνδρα”!

Για αλλοίωση αποτελέσματος μίλησε ο Άρης και οι κίτρινοι. Η… επιβεβαίωση έρχεται από την Αθήνα δια στόματος του προέδρου του συνδέσμου διαιτητών της πρωτεύουσας, Παναγιώτη Βαρούχα.

«Προηγήθηκε φάουλ και χέρι στο γκολ του Ατρομήτου απέναντι στον Άρη” είπε χαρακτηριστικά! .

Αναλυτικά, η ανάλυση του Παναγιώτη Βαρούχα στον Novasport fm:

Skoda Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης: «Ήταν μια καλή διαιτησία από τον Κομίνη. Σωστά αποβλήθηκε ο παίκτης του Αστέρα».

Άρης-Ατρόμητος: «Στη φάση που ισοφαρίζει ο Ατρόμητος και διεκδικείται η μπάλα ο επιθετικός του Ατρόμητου πέφτει πάνω στον αμυντικό του Άρη κι αυτός πάνω στον τερματοφύλακα, ενώ στη συνέχεια φαίνεται ότι η μπάλα χτυπά σε χέρι παίκτη του Ατρομήτου. Για μένα είναι φάουλ και χέρι».

Ολυμπιακός-Πλατανιάς: «Ο Δημητρόπουλος δεν είχε κανένα πρόβλημα κι έκανε μία πολύ καλή διαιτησία».

ΟΦΗ-Πανθρακικός: «Στο 0-1 γίνεται πέναλτι υπέρ του Πανθρακικού κι απορώ πώς δεν δόθηκε. Δεν υπάρχει δυσκολία να δώσεις αυτή την παράβαση. Θα γινόταν το ματς 0-2 και τελικά στο τέλος ισοφάρισε ο ΟΦΗ».

Λεβαδειακός-Κέρκυρα: «Είχαμε μια καλή διαιτησία, αλλά έγινε ένα λάθος. Υποδείχτηκε από τον βοηθό μία αποβολή. Ο Αγρίτης δεν έπρεπε να τιμωρηθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα, ούτε καν με κίτρινη».

Βέροια-ΠΑΟΚ: «Έγινε πολλή φασαρία για το τίποτε όλη την εβδομάδα με τον ορισμό του Σπάθα. Έκανε μια καλή διαιτησία. Η αποβολή του Βιβιάν ήταν σωστή, γιατί ο αντίπαλος ήταν σε προφανή θέση για γκολ».

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός: «Ο Ζαχαριάδης έκανε μια καλή διαιτησία χωρίς προβλήματα στη Νέα Σμύρνη».

To Top