Βαρούχας: “Ανάποδη κόκκινη”!

Αρκετά ήταν ΚΑΙ αυτή την αγωνιστική τα λάθη των διαιτητών στη Σούπερ Λίγκα. Ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας, Παναγιώτης Βαρούχας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 εντόπισε τα πιο σοβαρά στον αγώνα του Ατρομήτου με τον Άρη, χωρίς να λείψουν κι αυτά στους αγώνες των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

Κέρκυρα-Λεβαδειακός: Ήταν ένα ήσυχο παιχνίδι. Ο Μάνταλος δεν είχε κανένα πρόβλημα, όπως και οι βοηθοί του.

ΠΑΟΚ-Βέροια: Μία φάση υπάρχει σε όλο το ματς, αυτό που διαμαρτύρεται η Βέροια για πέναλτι του Κατσουράνη. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ σπρώχνει τον Καλτσά και κακώς δεν δόθηκε η παράβαση από τον Βοσκάκη. Οι βοηθοί ήταν καλοί.

Ατρόμητος-Άρης: Έπρεπε ο Στυλιάρας να δώσει φάουλ του Φυτανίδη στον Αγκάνθο και κίτρινη στον αμυντικό του Ατρομήτου, τον οποίο θα μπορούσε ακόμη και να αποβάλει. Ο διαιτητής δίνει κίτρινη στον Αγκάνθο για θέατρο και μετά τον αποβάλει με δεύτερη κίτρινη, ενώ έπρεπε για τη συμπεριφορά του να του βγάλει απευθείας κόκκινη. Παράλληλα δεν κράτησε τις καθυστερήσεις που έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο. Ο δεύτερος βοηθός, ο Σταθόπουλος, πρέπει να μάθει πως όταν ο αμυντικός γυρνά την μπάλα προς τα πίσω σκόπιμα δεν υπάρχει οφσάιντ κι ας ήταν ο παίκτης στην αρχή της φάσης εκτεθειμένος. Δεν έπρεπε να σταματήσει τη φάση του Ατρομήτου.

Πανθρακικός-ΟΦΗ: Σωστά δόθηκε δεύτερη κίτρινη στον Μακρή του ΟΦΗ από τον Ζαχαριάδη. Δεν υπάρχει πέναλτι στην ανατροπή του Παπαδόπουλου, το πήρε ο παίκτης του Πανθρακικού με την εμπειρία και την εξυπνάδα του. Ο Σόουζα πήγε να πάρει εσκεμμένα δεύτερη κίτρινη κάρτα για να λείψει από ένα ματς κι όχι από δύο. Πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις να επεμβαίνει η διοργανώτρια αρχή.

Αστέρας Τρίπολης-Skoda Ξάνθη: Ο Δασκαλόπουλος έκανε καλή διαιτησία. Θα πρέπει να βελτιωθεί λίγο στον πειθαρχικό έλεγχο.

Πλατανιάς-Ολυμπιακός: Στο 41’ ζήτησε πέναλτι ο Πλατανιάς για ανατροπή του Μέγιερι στον Αναστασάκο. Ο Κάκος έχει αργήσει να σφυρίξει επιθετικό φάουλ στον Μανωλά. Στο δεύτερο μέρος ο Μανωλάς ανατρέπει τον Γιάννου κι έπρεπε να δοθεί πέναλτι».

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος: Το ματς είχε μόνο μία φάση προς συζήτηση. Στο 72’ ο Παντίδος κράτησε τον Τριανταφυλλόπουλο εντός περιοχής, ήταν πέναλτι κι έπρεπε να δοθεί».

To Top