Βαρύ κλίμα για τον Καστίγιο, του έδωσαν άδεια, κλήθηκε σε απολογία!

Ο Νέρι Καστίγιο το καλοκαίρι χρίστηκε ηγέτης του Άρη, του δόθηκε συμβολικά η φανέλα με το νούμερο «10», μαζί και ένα υψηλό συμβόλαιο, το υψηλότερο στην ομάδα, δημιουργήθηκαν οι προσδοκίες για μεγάλα πράγματα… Αυτά στη θεωρία. Στο γήπεδο το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει τους ανθρώπους του Άρη, τον κόσμο, τον Καστίγιο. Και μέσα σε όλα αυτά, ήρθε η άσχημη αντίδραση του 27χρονου ποδοσφαιριστή να ρίξει περισσότερο νερό στ’ αυλάκι.

Ο Νέρι Καστίγιο στο 55’ του αγώνα με τον Παναιτωλικό, έγινε αλλαγή από τον Καρίμ Σολτάνι… Ο Μεξικανός προτίμησε να φύγει επιδεικτικά από την αντίθετη πλευρά του γηπέδου για τα αποδυτήρια, αντί να πάει στον πάγκο του Άρη, δείχνοντας έτσι τη δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό του για την αλλαγή αυτή.

Η αλήθεια είναι ότι η αντίδραση προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη… δυσαρέσκεια, εκνευρισμό στην κερκίδα και τις έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων! Οι κερκίδες πήραν… «φωτιά» και σχεδόν όλο το γήπεδο αποδοκίμασε (για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια) σε τόσο μεγάλη έκταση έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας…
Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τον λανθασμένο τρόπο με τον οποίο αντέδρασε ο παίκτης του. Ο ίδιος έχει ομολογήσει στις προσωπικές του συζητήσεις ότι θεωρεί τον Καστίγιο ένα δύσκολο στοίχημα, το οποίο θέλει να το κερδίσει, για να επέλθει αγωνιστική αναγέννηση όλης της ομάδας. Θέλει να κερδίσει την ποδοσφαιρική του ανάταση, μόνο που επί της ουσίας ουδέν.

Μετά τον αγώνα, ο Πολωνός μιλώντας στη συνέντευξη τύπου άφησε κάποιες αιχμές για τη στάση του παίκτη, κάνοντας έναν παραλληλισμό με τον Φατί, αλλά δημόσια δεν μπήκε στο… ζουμί του θέματος. 
Το θέμα Καστίγιο αυτήν τη στιγμή είναι ανοιχτό. Ο Πρόμπιερζ θα αποφασίσει ποια στάση κρατήσει και εάν θα… προωθήσει το ζήτημα στη διοίκηση, προκειμένου να υπάρξει ενδεχόμενη τιμωρία του Καστίγιο. Όπως όλα δείχνουν, πάντως, δεν πρόκειται τίποτε να περάσει απαρατήρητο…

Το κλίμα για τον Καστίγιο είναι βαρύ, ειδικά μετά την τελευταία συνάντηση που έγινε ανάμεσα σε παίκτη και Θανάση Αθανασιάδη και τις υποσχέσεις που δόθηκαν από την πλευρά του ποδοσφαιριστή να δώσει το καλύτερο εαυτό του. Στην Αλκμήνης δεν έκρυβαν την δυσαρέσκεια τους για την συμπεριφορά του 27χρονου επιθετικού και χωρίς υπερβολή το κλίμα είναι βαρύ για τον ποδοσφαιριστή.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν με ζητούμενο να βρεθεί μια λύση που θα εξυπηρετεί τον Άρη και τον παίκτη… Ο Άρης το καλοκαίρι σίγουρα κλείνοντας τη μεταγραφή του Καστίγιο, ήθελε έναν… άλλο Νέρι.

Τους έδωσαν άδεια, κλήθηκε σε απολογία

Η απόφαση έχει παρθεί… Ενώπιον της διοίκησης θα βρεθεί ο Νέρι Καστίγιο, καθώς ο Μεξικανός κλήθηκε σε απολογία. Ο Πρόμπιερζ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος όσο με τη συγκεκριμένη κίνηση όσο και με τη γενικότερη αδιαφορία του, ενώ η χθεσινή του αντίδραση δυσαρέστησε και τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ, όπως είναι φυσικό. Από τη διοίκηση του δόθηκε άδεια μιας βδομάδας (!) και κλήθηκε σε απολογία, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις μέχρι την Παρασκευή. Μάλλον αυτό θα γίνει σήμερα, οπότε και θα μιλήσει ενώπιον της διοίκησης του Άρη.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοιχτά. Με όλα τα παραπάνω δεδομένα δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να γίνει προσπάθεια για λύση του συμβολαίου του Καστίγιο κοινή συναινέσει.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top