«Έχει στρατιώτες, ψάχνει στρατηγό, ανησυχούν… κάποιες δηλώσεις του Πρόμπιερζ»!

Ο Πέτρος Πασσαλής δεν… μασάει τα λόγια του, διαπιστώνει πολλά προβλήματα στον Άρη, τρομάζει από ένα σημείο των δηλώσεων του Πρόμπιερζ και παραδέχεται στο blog του ότι: «Η ομάδα του Άρη έχει πολλούς στρατιώτες στο ρόστερ της αλλά δεν έχει κανέναν στρατηγό».

Καλό υπόλοιπο ημέρας…

Η δέκατη τέταρτη αγωνιστική πέρασε στην ιστορία χωρίς να σημειωθούν μεγάλες εκπλήξεις. Δυστυχώς η αγωνιστική κατάσταση του ΑΡΗ είναι τέτοια που δεν είναι έκπληξη η ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το παιχνίδι της Κυριακής έδειξε με ακόμη εντονότερο τρόπο τα προβλήματα του ΑΡΗ. Έχοντας απέναντι του μία ομάδα που σαν κύριο στόχο είχε το να μη δεχτεί τέρμα δεν παρουσίασε κάποιο αγωνιστικό πλάνο.

Γεμίσματα στην μεγάλη περιοχή του Μπλάζιτς που ήταν εύκολο να αποκρουστούν από τον τερματοφύλακα και την αμυντική γραμμή του Παναιτωλικού.

Καμία κάθετη πάσα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σουτ εκτός περιοχής χωρίς να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και το κυριότερο ποδοσφαιριστές που δεν αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης.

Απαράδεκτη και ακατανόητη η ενέργεια του Καστίγιο να αποχωρήσει από το γήπεδο όταν έγινε αλλαγή χωρίς να πάει στον πάγκο της ομάδας του. Για να έχει την απαίτηση ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής να αγωνιστεί για ενενήντα λεπτά θα πρέπει να έχει καλή απόδοση.

Ο Καστίγιο σε όλα τα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί έχει στην καλύτερη περίπτωση μέτρια απόδοση. Οπότε είναι καλύτερο να κοιτάξει να βρει τι ευθύνεται για την κακή του αγωνιστική παρουσία και όχι να τσατίζεται και να αντιδράει άσχημα όταν γίνεται αλλαγή.

Η ομάδα του ΑΡΗ έχει πολλούς στρατιώτες στο ρόστερ της αλλά δεν έχει κανέναν στρατηγό. Υπάρχουν δύο επιλογές ή να προσπαθήσει να δημιουργήσει έναν στρατηγό ή να προσπαθήσει να τον βρει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οτιδήποτε και αν επιλέξει είναι δύσκολο να το πετύχει.

Διαβάζοντας τις δηλώσεις του κυρίου Πρόμπιερζ ανησυχώ για το μέλλον. Όταν δηλώνει πως είναι ευχαριστημένος γιατί ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να παίξει από τα πλάγια και όχι με μακρινές μπαλιές προβληματίζομαι.

Τα τριάντα οχτώ γεμίσματα εντός της περιοχής του Παναιτωλικού προήλθαν από μεγάλες μπαλιές. Αν κλείνεις τα μάτια στο πρόβλημα είναι δύσκολο έως αδύνατο να μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις. Ο ΑΡΗΣ κυκλοφορούσε την μπάλα στο δικό του μισό. Το συνδυαστικό παιχνίδι στο μεσοεπιθετικό κομμάτι είναι ελάχιστο. Ο ΑΡΗΣ έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανθρακικό για το Κύπελλο. Δεν τρομάζει το όνομα και η δυναμικότητα του αντιπάλου αλλά η αγωνιστική κατάσταση του ΑΡΗ.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα να είστε όλοι καλά.

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top