Βαρύ κλίμα στα αποδυτήρια, φαρμακωμένοι για την ήττα, τι έλεγε ο Αθανασιάδης

Ο Άρης έπαιζε σήμερα για κάτι παραπάνω από ένα αποτέλεσμα, όπως ήταν η νίκη… Ο κακός πρώτος γύρος και η απώλεια των βαθμών τον έφεραν να παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Στο ΟΑΚΑ όλα έμοιαζαν ότι θα εξελιχθούν θετικά, αλλά το τέλος ήταν κακό. Ήττα, χαμένο έδαφος, χαμένη ευκαιρία στα όρια της αυτοκτονίας… Δικαιολογημένη η πικρία και ο προβληματισμός.

Μπαρτσελόνα ή Μίλαν; Πόνταρε στην expekt.com και κέρδισε Bonus 125 €!

Μοιραία μετά τον αγώνα το κλίμα ήταν βαρύ στα αποδυτήρια. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πώς χάθηκε ένα τέτοιο παιχνίδι: άδειες κερκίδες για τους γηπεδούχους, αριθμητικό πλεονέκτημα στο γήπεδο μετά το 59’ και την αποβολή του Σπυρόπουλου, σχεδόν αδιάφορος αντίπαλος, όπως παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός. Ακόμη και η διαιτησία για πρώτη ίσως φορά φέτος δεν ήταν αρνητικός παράγοντας.

Κι όμως ο Άρης κατάφερε να χάσει αυτό το παιχνίδι και μαζί με την ήττα, να απωλέσει την τελευταία του ευκαιρία για να πλασαριστεί στην πεντάδα και στα πλέι οφ.

Οι περισσότεροι μετά τον αγώνα σχολίαζαν την προκλητική συμπεριφορά του Βιτόλο, ο οποίος έβαλε… μπουρλότο με το σφύριγμα της λήξης. Σκυμμένα κεφάλια και προβληματισμός κατά τ’ άλλα…

Από πλευράς διοίκησης λίγοι έδωσαν το παρών. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Αθανασιάδης, ο αντιπρόεδρος Ηλίας Πόππης, ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Γιάννης Γρανούζης. Απουσίαζε ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Κόντης. Οι παρόντες σχημάτισαν με την λήξη ένα «πηγαδάκι» και σχολίαζαν τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα. Ήταν πράγματι… φαρμακωμένοι! Κανείς τους δεν μπορούσε να βρει ένα λόγο για τον οποίο έχασε η ομάδα την νίκη ή έστω την ισοπαλία.

Κάποιοι Αρειανοί από την Αθήνα τους πλησίασαν. «Παιδιά τα είδατε όλοι, εμείς τι να πούμε περισσότερο» σχολίαζαν χαρακτηριστικά στις ερωτήσεις για το τι πήγε στραβά.

Την ίδια ώρα σε ότι αφορά το καυτό θέμα της αδειοδότησης για μια ακόμη φορά εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν «απομένουν οι τελευταίες πινελιές και την Τετάρτη ο φάκελος θα είναι πλήρης», όπως ακούστηκε να λέει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης.

To Top