Βελλίδης: «Σημαντική και η 6η θέση»

Οι στόχοι του Άρη αναπροσαρμόζονται προς τα κάτω, αλλά η προσπάθεια δεν σταματά, όπως επισήμανε ο Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στα προσωπικά του συναισθήματα για την επιστροφή στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού.

Μπαρτσελόνα ή Μίλαν; Πόνταρε στην expekt.com και κέρδισε Bonus 125 €!

Ο γκολκίπερ των «κίτρινων» σχολίασε την αναμέτρηση λέγοντας: «Σ’ αυτό το παιχνίδι, όποιος σκόραρε πρώτος θα κέρδιζε. Σκόραρε ο Παναθηναϊκός και πήρε τη νίκη. Στο σημείο που δεχθήκαμε το γκολ, ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσουμε το ματς. Πίστευα μόνο στη νίκη, ήρθαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν αντεπεξήλθαμε. Δημιουργήσαμε λίγες ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία».

Η επόμενη μέρα θα βρει τον Άρη να κυνηγά την 6η θέση, που ίσως έχει τη δική της αξία: «Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, είναι πολύ δύσκολο πλέον να προλάβουμε τα πλέι οφ. Θα τα δώσουμε όλα, όμως, για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Με τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων, θα είναι σημαντική και η 6η θέση, άρα θα παλέψουμε για να την πάρουμε».

Ο Βελλίδης σχολίασε και το γεγονός ότι τέθηκε αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό, στις ακαδημίες του οποίου είχε θητεύσει επί πέντε χρόνια: «Ήταν κάτι πολύ ευχάριστο για μένα. Έχω περάσει πέντε χρόνια στον Παναθηναϊκό. Έχω περάσει πολύ ευχάριστες στιγμές σ’ αυτόν και τον ευχαριστώ, γιατί με δημιούργησε ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Εύχομαι να βρει γρήγορα το δρόμο του, γιατί μια τέτοια μεγάλη ομάδα δεν είναι ωραίο να έχει τέτοια προβλήματα. Όταν ήμουν εγώ στον Παναθηναϊκό, δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφτανε σ’ ένα τέτοιο σημείο. Εύχομαι τα προβλήματά του να ξεπεραστούν γρήγορα, γιατί αυτή η ομάδα είναι ένα μεγαλείο για το ποδόσφαιρο».

To Top