Πρίττας: «Υποχρέωση οι τρεις νίκες, από σεβασμό στην ιστορία και στον κόσμο μας»

Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να τελειώσει το πρωτάθλημα με τρεις νίκες, όχι μόνο για να πάρει τουλάχιστον την 6η θέση, αλλά και επειδή η ιστορία του συλλόγου επιτάσσει την προσπάθεια μέχρι τέλους, όπως τόνισε ο Σάκης Πρίττας.

Μπαρτσελόνα ή Μίλαν; Πόνταρε στην expekt.com και κέρδισε Bonus 125 €!

Αναφερόμενος αρχικά στο αποψινό ματς, ο Πρίττας δήλωσε στην κάμερα της Nova: «Δεν τα καταφέραμε, παρόλο που είχαμε αριθμητικό πλεονέκτημα. Μετά την αποβολή πιέσαμε, είχαμε υπεροχή και κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουμε ουσιαστικές ευκαιρίες. Ήρθε μια φάση που δεν λειτουργήσαμε καλά στην άμυνα, ήρθε το γκολ του Παναθηναϊκού, έγειρε η ψυχολογία υπέρ του αντιπάλου και δεν τα καταφέραμε. Αφού δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε ενώ είχαμε την κατοχή της μπάλας και παίζαμε τον Παναθηναϊκό στο μισό γήπεδο, μοιραία τελείωσαν όλα για μας όταν δεχθήκαμε το γκολ».

Σε ό,τι αφορά στον στόχο του Άρη για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, υπογράμμισε: Αυτή η ήττα μας απομακρύνει από τον στόχο των πλέι οφ, ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, γιατί έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα μπορεί και η 6η θέση να δώσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ακόμα και να πάψει να υπάρχει μαθηματικά η ελπίδα, σεβόμενοι την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας θα πρέπει να πάρουμε νίκες σ’ όλα τα παιχνίδια που απομένουν».

To Top