Βασίλης Μασλαρινός στο PRESSARIS: «Θέλαμε περισσότερο τη νίκη, πρώτος στόχος η παραμονή»

Ο Άρης ήθελε πιο πολύ τη νίκη, διέθετε περισσότερο πάθος και την πήρε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπως υποστήριξε ο Βασίλης Μασλαρινός, μιλώντας στο PRESSARIS. Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ κρατά χαμηλούς τόνος αφού πρωταρχικός στόχος των κίτρινων παραμένει η παραμονή στην Α1.

Ο προπονητής του Άρη στάθηκε στην επιθυμία των παικτριών του να κερδίσουν παρότι η προετοιμασία δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε λόγω των προβλημάτων.  “Ήταν ντέρμπι όπως τα περισσότερα Άρης-ΠΑΟΚ. Εμείς είχαμε προβλήματα ολόκληρη την εβδομάδα, παρόλα αυτά προετοιμαστήκαμε πολύ καλά. Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι , το θέλαμε πολύ και κατακτήσαμε τη νίκη».

Οι κίτρινες θα μπορούσαν να φτάσουν σε μια λιγότερο αγχώδη νίκη αν ήταν είχαν μεγαλύτερη ευστοχία στις βολές.  «Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Γι’ αυτό αγαπάμε το μπάσκετ. Μπορεί να κερδίσεις πιο εύκολα, μπορεί να σταθείς άτυχος και να χάσεις το παιχνίδι. Αν ήμασταν πιο εύστοχοι στις βολές θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το ματς πιο νωρίς».

Ο Βασίλης Μασλαρινός αποφεύγει τα μεγάλα λόγια, επιμένοντας στην επίτευξη του βασικού στόχου της ομάδας.  «Δεν σημαίνει τίποτα αυτή η νίκη. Εμείς θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή μας. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».

To Top