Βασβάνης: «Ικανοποιητική η ανταπόκριση του κόσμου»

Σύσσωμη η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου βρέθηκε χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όχι μόνο για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για να διαθέσει κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του τμήματος.

Η ανταπόκριση του κόσμου κρίθηκε ικανοποιητική, όπως τόνισε ο έφορος της ομάδας, Γιώργος Βασβάνης, μιλώντας στο PRESSARIS για το εγχείρημα αυτό.

«Λόγω των γενικότερων οικονομικών συγκυριών, αντιμετωπίζουμε πολλά οικονομικά προβλήματα, γεγονός που δυστυχώς αφορά όχι μόνο το δικό μας τμήμα αλλά και τα υπόλοιπα του ΑΣ», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Προσπαθούμε μέσω των κουπονιών να μαζέψουμε κάποια χρήματα, τα οποία θα δοθούν αποκλειστικά και μόνο στα κορίτσια. Προσπαθούμε να καλύπτουμε, τουλάχιστον, τα μεταφορικά τους έξοδα. Δυστυχώς, δεν έχουμε την πολυτέλεια για κάτι παραπάνω. Είμαστε πάντως ικανοποιημένοι από την στήριξη που μας παρείχε χθες ο κόσμος του Άρη».

Όσο για το πώς έζησαν το ντέρμπι τα κορίτσια του Άρη, ο κ. Βασβάνης είχε να πει τα εξής: «Η ομάδα παρακολούθησε τον αγώνα με πολύ πάθος και ένταση. Το 90% των κοριτσιών προέρχεται από τις ακαδημίες με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Έχουν «γαλουχηθεί» θα λέγαμε μέσα στην οικογένεια του Άρη και αγαπούν παθολογικά την ομάδα. Έδωσαν τη δική τους μάχη από την κερκίδα, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθειά της και πιστεύω ότι μελλοντικά θα μας αποζημιώσει».

Όσοι ενδιαφέρονται να ενισχύσουν την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας, μπορούν να απευθύνονται για οποιοδήποτε πληροφορία στον κ. Βασβάνη, στο τηλέφωνο 6976 435570.

To Top