Δύο αγώνες σε πέντε μέρες για την Κ-20

Σε διάστημα μικρότερο της μιας εβδομάδας η ομάδα κάτω των 20 καλείται να δώσει δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις με… “Δικέφαλους” αντιπάλους στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Κ-20 της Superleague.

Αρχικά οι “κίτρινοι” επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση κόντρα στην ΑΕΚ, την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, ανήμερα της εθνικής εορτής, έπειτα από θέμα που προέκυψε με το γήπεδο τέλεσης του παιχνιδιού. Αυτό θα διεξαχθεί τελικά στο δημοτικό στάδιο Καπανδριτίου, γεγονός που προβληματίζει αρκετά ποδοσφαιριστές και προπονητή, καθώς το συγκεκριμένο στάδιο διαθέτει τεχνητό χλοοτάπητα, όπως ακριβώς και το αντίστοιχο του Εργοτέλη, όπου η ομάδα κατάφερε να αποσπάσει την περασμένη αγωνιστική ισοπαλία με 2-2.

Η συνέχεια για την Κ-20 περιλαμβάνει έναν ακόμα σπουδαίο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πρόκειται να γίνει την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 15.30 στο Κλεάνθης Βικελίδης, έπειτα από αίτημα του τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Το ντέρμπι ως γνωστόν ήταν προγραμματισμένο για το περασμένο Σάββατο, ωστόσο πήρε αναβολή έπειτα από συμφωνία των δύο ΠΑΕ. Μάλιστα, αυτό που πρόκειται να παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια των παικτών του Άρη για ένα θετικό αποτέλεσμα, θα είναι και η παρουσία των φιλάθλων του, μια και το γεγονός ότι η ομάδα αγωνίζεται στο “σπίτι” της και όχι στη Σουρωτή, διευκολύνει σαφώς την προσέλευση στο γήπεδο.

Επιπροσθέτως, αξίζει να επισημάνουμε ότι ο Νίκος Πασσιαλής, θα έχει όπως όλα δείχνουν στη διάθεσή του και παίκτες της Α’ ομάδας που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ώστε να τους δοθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο η δυνατότητα να “πάρουν” κι άλλα παιχνίδια στα πόδια τους.

To Top