Βασική προτεραιότητα η εκκαθάριση παρά τα… εμπόδια

Η απόφαση της οικογένειας του Άρη είχε να κάνει με τον εκούσιο υποβιβασμό της ομάδας στην Γ΄εθνική, από τη στιγμή που δεν προέκυψε βιώσιμη λύση στη Β΄εθνική και παράλληλα την εκκαθάριση της ΠΑΕ, προκειμένου να απαλλαγεί από τα χρέη. Βασική προτεραιότητα λοιπόν είναι η εκκαθάριση της, παρά τα εμπόδια που προκύπτουν.

Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ συνεχίζει να υφίσταται, παράλληλα με τις όποιες προσπάθειες γίνονται στο αγωνιστικό κομμάτι, με την παρουσία των Λάζαρου Παπαδόπουλου, Κώστα Κωνσταντινίδη, Λάκη Κλεώπα.

Και οι τρεις με δηλώσεις τους (στο PRESSARIS και στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης) ξεκαθάρισαν ότι είναι στον σύλλογο για να βοηθήσουν τις εξελίξεις. Από τη στιγμή που όπως τόνισαν δημόσια, δεν έχει παραδώσει ακόμη η διοίκηση Στεφανίδη και παραμένουν σημαντικά άλυτα θέματα, αλλά και πολλά ερωτηματικά, με αυτό των χρημάτων της μεταγραφής Διούδη, στην κορυφή της πυραμίδας, οι εξελίξεις πάνε πίσω.

Στις προθέσεις των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι να ορίσουν άμεσα εκκαθαριστές, αλλά πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ΠΑΕ, με τον Στεφανίδη να… αναζητείται.

To Top