Βασικός ο Διούδης, σκόρερ ο Κατίδης στη «δεκάσφαιρη» Εθνική Νέων

Με το δεξί ξεκίνησε η Εθνική Νέων τις υποχρεώσεις της για την προκριματική φάση του Euro 2012, στο τουρνουά που διεξάγεται στην Αρμενία, συντρίβοντας με το ευρύ 10-0 την αδύναμη Ανδόρα και χάνοντας σωρεία ευκαιριών για ακόμα περισσότερα γκολ.

Η Εθνική ξεκίνησε με βασικό τον τερματοφύλακα του Άρη Σωκράτη Διούδη, αλλά και τον Γιώργο Κατίδη, ο οποίος αγωνίστηκε στο α’ ημίχρονο και κατάφερε να σημειώσει το τέταρτο γκολ της ομάδας του στο 36′.

Τα υπόλοιπα γκολ για την “κυανόλευκη” πέτυχαν οι Κουσίδης (22′, 32′), Διαμαντάκος (24′, 47′), Κουρμπέλης (41′), Κολοβός (45+1′), Μπακασέτας (67′, 82′), καθώς και ο πρώην αμυντικός του Άρη και νυν παίκτης της ΑΕΚ, Μαυρουδής Μπουγαΐδης (70′).

Η επόμενη αναμέτρηση της Εθνικής Νέων είναι προγραμματισμένη για μεθαύριο, Κυριακή 23/10 στις 14.00, κόντρα στη διοργανώτρια Αρμενία.

Οι συνθέσεις:
ΕΛΛΑΔΑ: Διούδης, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Ρουγκάλας (46′ Μπουγαΐδης), Μπάλας, Κουσίδης (49′ Λυκογιάννης), Διαμαντάκος, Κατίδης (46′ Μπούζας), Κολοβός, Κουρμπέλης, Μπακασέτας.
ΑΝΔΟΡΑ: Βιναρντέλ, Φερέιρα, Γκόμες, Άλβες (61′ Ρέμπες), Φερέρ, Ρούμπιο, Σαν Νικολάς, Μοντόμπιο (46′ Μπουένο), Λόπες (46′ Μπουσενίν), Ρικέλ, Περέιρα.

To Top