Βασικός ο Κάρολ με Λεβάντε, πιθανώς και με τον Άρη

Ο Ρόι Κάρολ θα είναι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού στον σημερινό αγώνα με την Λεβάντε και κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει στην εστία των ερυθρόλευκων και στον αγώνα με τον Άρη την Κυριακή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στο sport24.gr “μετά από περίπου ενάμιση μήνα, ο Ρόι Κάρολ επιστρέφει κάτω από τα “ερυθρόλευκα” γκολπόστ, στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Λεβάντε.

Η εμπειρία επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού παίρνοντας τη θέση του ταλέντου. Με λίγα λόγια και απλά, ο Ρόι Κάρολ επιστρέφει στην ενδεκάδα αντί του Μπάλας Μέγιερι.

Ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ, μετά από περίπου ενάμιση μήνα απουσίας, θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του και μάλιστα σ’ ένα τόσο δύσκολο και κρίσιμο ματς, όπως ο επαναληπτικός με την Λεβάντε.

Ο Μίτσελ επέλεξε τον έμπειρο πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί για τον νεαρό Ούγγρο, ο οποίος είχε υποστεί μια ελαφριά κάκωση. Φυσικά και θα μπορούσε να ξεκινήσει ο Μέγιερι, όμως ο Ισπανός προπονητής προτίμησε τον Κάρολ.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Βορειοϊρλανδός ήταν πρωταγωνιστής την περσινή σεζόν στο Europa League και στα ματς του Ολυμπιακού στη φάση των “32” με την Ρουμπίν Καζάν και σίγουρα σήμερα θα ήθελε να γίνει και πάλι ήρωας.

To Top