Πότε θα στείλετε τον Γκόντα σπίτι του επιτέλους;

Ο Σπύρος Γκόντας καθόρισε την περασμένη αγωνιστική άλλο ένα αποτέλεσμα, αυτό ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Κολοσσό στη Ρόδο. Δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα και αφού οι διαιτητές είχαν “σφάξει” τον Κολοσσό, ο Γκόντας τον… αποτελείωσε δίνοντας αποβολή με ντισκαλιφιέ στον Γιάννη Καλαμπόκη επειδή τον… έβρισε! Κατοχή είχε ο Κολοσσός και το παιχνίδι ήταν στο 65-68. Τελικώς ο Πανιώνιος κέρδισε, ο Γκόντας συνεχίζει να σφυρίζει και οι… ακριβοδίκαιοι δικαστές τιμώρησαν τον Καλαμπόκη με 7.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο!

Ο Γκόντας νομίζει ότι βρίσκεται σε… πασαρέλα και σουλατσάρει σαν πρωταγωνιστής, αλλά δεν υπάρχει κανείς να τον στείλει σπίτι του. Αφού καθόρισε το νικητή στο ΚΑΟΔ – Άρης, ξεκουράστηκε τρεις βδομάδες και επέστρεψε, σφυρίζοντας μάλιστα και στον τελικό κυπέλλου!

Ο τραγέλαφος συνεχίζεται στο ελληνικό μπάσκετ με τον αθλητικό δικαστή. Είναι δυνατόν να τιμωρείται ένας παίκτης με 7.000 ευρώ (όταν παίρνει, κι αν παίρνει 30.000 ευρώ) στο ίδιο πρωτάθλημα που η φτυσιά του Διαμαντίδη στον Τεόντοσιτς κοστολογήθηκε προ διετίας με 2.000 ευρώ, το μπουκάλι που έριξε ο Τεόντοσιτς στην κερκίδα τιμωρήθηκε με 6.600 ευρώ;

 

To Top