Βασιλειάδης: «Δεν θα διακινδυνέψουμε τίποτα με το ΟΑΚΑ…»

Έλεγχος από κλιμάκιο της ΓΓΑ στο άνω διάζωμα του ΟΑΚΑ. Καθησυχαστικός ο υφυπουργός Αθλητισμού. «Συχνό το φαινόμενο της ταλάντωσης».

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Κλιμάκιο της ΓΓΑ βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (1/10) στο ΟΑΚΑ για να ελέγξει τις εγκαταστάσεις. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Βασιλειάδης με δηλώσεις του, εμφανίστηκε καθησυχαστικός και υποστήριξε ότι το φαινόμενο της ταλάντωσης στο Ολυμπιακό Στάδιο είναι συχνό.

«Δεν είναι γηραιό το ΟΑΚΑ. Είναι μια εγκατάσταση που χτίστηκε το 1982 και λήφθηκαν υπόψη οι καλύτερες τεχνικές προδιαγραφές και ανακαινίστηκε το 2004. Ανά επταετία περνάει από εξέταση ειδικής επιτροπής. Το φαινόμενο της ταλάντωσης είναι συχνό στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπως και σε κάθε στάδιο που έχει πάνω από 2 διαζώματα. Εμείς δεν μένουμε απαθείς σε αυτό. Δεν θα μείνουμε, όμως, στην εξωτερική επιθεώρηση, θα προχωρήσουμε και το υπουργείο Υποδομών σε ό,τι χρειάζεται ώστε να είμαστε 100% σίγουροι ότι η εγκατάσταση είναι απόλυτα ασφαλής» τόνισε.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού συνέστησε ψυχραιμία. «Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας, αλλά αυτό δεν θα μας αποτρέψει από το να πάρουμε όλες τις πρωτοβουλίες. Αυτό που μπορώ να συστήσω είναι ψυχραιμία. Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις και δεν υπάρχει περίπτωση να διακινδυνέψουμε τίποτα και για κανέναν λόγο. Περιμένω να με ενημερώσουν προφορικά για τα ευρήματα του ελέγχου και θα καθορίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, στις αμέσως επόμενες ώρες. Αυτό που θέλω να μεταφέρω στους πολίτες είναι ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας. Παρόλα αυτά θα λάβουμε κάθε μέτρο για να είμαστε απόλυτα προφυλαγμένοι» είπε.

To Top