ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βασιλειάδης: “Μέτρα ασφαλείας και αυστηροποίηση ποινών”

Ο Γιώργος Βασιλειάδης ανέφερε ότι θέλει να πάψει να είναι το Υφυπουργείο Αθλητισμού, Υφυπουργείο… ποδοσφαίρου, ενώ έκανε λόγο για αυστηροποίηση ποινών στους ποδοσφαιρικούς παράγοντες.

Το παρών στη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με αντιπροσωπεία των Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 στο Μέγαρο Μαξίμου έδωσε το παρών την Παρασκευή (18/11) και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Μετά την κουβέντα που έγινε, έμεινε ευχαριστημένος από όσα ειπώθηκαν.

Μάλιστα σε πηγαδάκια έξω από το Μαξίμου, ανέφερε ότι περιμένει να εφαρμοστούν όλα τα μέτρα ασφαλείας στα γήπεδα του ποδοσφαίρου από την επόμενη αγωνιστική, ενώ σημείωσε ότι θέλει να αυστηροποιηθούν οι ποινές προς τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες. Σημειώνεται, βέβαια, ότι οι ποινές έχουν γίνει πιο αυστηρές από το  προηγούμενο καλοκαίρι και μεταξύ άλλων προβλέπουν πρόστιμα που ξεκινούν από 20.000 ευρώ (μέχρι στιγμής δεν έχει επιβληθεί ούτε μία τιμωρία).

Ο Βασιλειάδης έλεγε μετά τη συνάντηση: “Πρέπει να βάλουμε επιτέλους σε μια σειρά το ποδόσφαιρο για να σταματήσουμε να είμαστε Υπουργείο ποδοσφαίρου και να ξαναγίνουμε γενικά αθλητισμού, να ασχολούμαστε και με άλλα αθλήματα”.

Πηγή: sport24.gr

To Top