Βασιλειάδης: «Σε καλό δρόμο η υπόθεση του Τζήλου, δεν θα γίνουμε Κολομβία»

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ανέφερε πως οι αρχές βρίσκονται κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου. Τι είπε για τις συζητήσεις με τους διαιτητές.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Γιώργος Βασιλειάδης:

Για το αν βρέθηκε λύση: «Έγινε μια συζήτηση γενικότερου περιεχομένου, πέρα από την επίθεση Τζήλου. Οι διαιτητές θα συσκεφθούν και θα πουν τις αποφάσεις».

Για το αν πήραν εγγυήσεις: «Εξαρτάται τι εννοούμε με τον όρο εγγυήσεις. Δόθηκαν κάποιες αποσαφηνίσεις για το τι έχει ο καθένας και τι μπορεί να κάνει. Έχω την αισχύνη, επειδή υπήρξε καλό κλήμα, λύθηκαν και κάποιες παρεξηγήσεις, νομίζω ότι είμαστε σε ένα καλό σημείο και όλοι μας διατρανώσαμε την εμπιστοσύνη μας στην κεντρική επιτροπή διαιτησίας».

Για τις δηλώσεις παραγόντων κατά τις διαιτησίας, αλλά και εμπρηστικά δημοσιεύματα στον Τύπο ανέφερε: «Είναι το πανηγύρι του τρελού αυτό που συμβαίνει. Συμφωνήσαμε ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι από τις ΠΑΕ, να σταματήσει αυτή η αρρώστια κάθε Κυριακή. Υπάρχει ένα θέμα με τον Τύπο και τα εμπρηστικά πρωτοσέλιδα. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί, να συνδράμουμε όπου μας ζητηθεί. Δεν θα κάνουμε ούτε βήμα για να κατακτήσουμε την κανονικότητα».

Για το τι θα συμβεί στο επόμενο κρούσμα όπως αυτό του Τζήλου: «Δεν είναι το πρόβλημα μόνο ο ξυλοδαρμός του Τζήλου. Έχουμε φαινόμενα Ασβεστά. Πρέπει να βρεθούν στο ακροατήριο κάποιοι ένοχοι. Έχω την αίσθηση, ότι είμαστε σε καλό δρόμο, προς την εξιχνίαση της υπόθεσης για να δείξουμε σε όλους ότι σ’ αυτήν την χώρα υπάρχουν κανόνες και δεν θα γίνουμε Κολομβία».

To Top