Κλοπ: «Ο Κομπανί δεν έπρεπε να αποβληθεί;»

Πέταξε το καρφάκι του για τη διαιτησία ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την ήττα της Λίβερπουλ από τη Μάντσεστερ Σίτι (2-1). Ο Γερμανός τεχνικός θεωρεί πως θα έπρεπε να αποβληθεί ο Βενσάν Κομπανί για ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Μοχάμεντ Σαλάχ. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

«Πραγματικά συμπαθώ τον Κομπανί. Μου αρέσει, αλλά πως γίνεται αυτό να μην ήταν κόκκινη κάρτα; Ήταν ο τελευταίος παίκτης, έμπαινε μέσα και εάν είχε χτυπήσει τον Σαλάχ περισσότερο θα τον άφηνε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν», ήταν το σχόλιο του Γερμανού προπονητή που συνέχισε: «

Πήρε το ρίσκο. Εάν ο Μοχάμεντ δεν πηδούσε και έμενε κάτω, όλοι ξέρουμε τι θα είχε συμβεί. Παραμένει ωστόσο ένας καλός τύπος, απλά πήρε μια λάθος απόφαση εκείνη τη στιγμή».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και την απόδοση της ομάδας του, τόνισε πως: «Υπήρχε μεγάλη πίεση για αυτόν τον αγώνα, ήταν δυνατό ματς. Ήμασταν λίγο πιο άτυχοι στην τελική μας προσπάθεια, απ’ ότι η Σίτι. Ένα συγκρίνεις το γκολ του Σανέ και το δοκάρι του Μανέ θα δεις ότι μιλάμε για… χιλιοστά διαφορά. Αυτή ήταν η μεγάλη διαφορά. Σαφώς και υπήρξαν διαστήματα που η Σίτι κυριάρχησε στο παιχνίδι, αλλά εμείς αντεπιτεθήκαμε και χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες. Πρέπει να σκοράρεις σε τέτοιες φάσεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει την ισοπαλία, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Παρόλα αυτά ηττηθήκαμε, αν και ήταν ξεκάθαρο ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε. Δεν είναι καλό, αλλά ούτε και τεράστιο πρόβλημα. Μέχρι στιγμής τα παιδιά τα πηγαίνουν τρομερά καλά. Τι αντίδραση θα έχουμε μετά την πρώτη μας ήττα; Θα αντεπιτεθούμε! Μπορεί να ηττηθήκαμε από τη Σίτι, όμως τώρα πρέπει να δείξουμε συνέπεια στην τρομερή μας εικόνα φέτος».

To Top