ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βασιλόπουλος, η προσωπικότητα που χρειαζόταν ο Άρης μέσα στο γήπεδο

Λίγες μέρες πριν το χθεσινό παιχνίδι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ανέλυε τον παίκτη “μηχανή” με το Νο21 που είδαν χθες οι φίλαθλοι του Άρη στο γήπεδο.

Είχε δηλώσει στη συνέντευξή του στο PRESSARIS κατά τη διάρκεια της media day: “Ξέρω ότι είναι πρόκληση να παίζεις στον Άρη και είναι κάτι που επιζητούσα. Την πίεση, το κομμάτι του πρωταθλητισμού, το ότι ολες οι ομάδες θέλουν να σε κερδίσουν. Μου έλειπε, έτσι είχα μάθει, έτσι θέλω να δουλεύω και θέλω να πιστεύω ότι όλοι θα καταφέρουμε να μπούμε σε αυτό το mood για να μπορέσουμε να αντιληφθούμε τι σημαίνει να παίζεις σε μια ομάδα που κυνηγάει τις πρώτες θέσεις”.

Ο Βασιλόπουλος έπαιζε χθες λες και ήταν σε τελικό Ευρωλίγκας ή σε τελικό με την Εθνική ομάδα. Πάντα έτσι θα είναι. Έτσι έχει μάθει ο άνθρωπος να παίζει και αν συνδυαστεί αυτό το δεδομένο με την… πείνα που έχει για επιστροφή στο υψηλό επίπεδο, έχουν όλοι την απάντηση γιατί χθες ήταν ο κορυφαίος του Άρη.

Είναι αυτός που κράτησε τους κίτρινους στο νευρικό ξεκίνημα (7π., 6ρ.), είναι αυτός που έδωσε και έφαγε ξύλο στις δύο ρακέτες, βάζοντας πάντα το κορμί του μέσα στη “φωτιά”, είναι αυτός που έδωσε τον τόνο και στους υπόλοιπους.

Είναι μια προσωπικότητα που έχει ανάγκη ο Άρης μέσα στο παρκέ και είναι ευχής έργο για τον Άρη και το ελληνικό μπάσκετ που αυτός ο παίκτης κατάφερε να αφήσει πίσω του όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια.

To Top