ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φλιώνης και Χρηστίδης ανταποκρίθηκαν στην ευκαιρία που τους έδωσε ο Γιαννάκης

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είπε ότι θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους νέους παίκτες και το έκανε πράξη από την αρχή με τον πλέον πειστικό τρόπο. Δημήτρης Φλιώνης και Βασίλης Χρηστίδης ανταποκρίθηκαν.

Ο “δράκος” χρησιμοποίησε τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Νέων για 12 λεπτά, στα οποία ο Φλιώνης ήταν θετικός, κυρίως εκεί που ο Γιαννάκης ήθελε να είναι.

Στην άμυνά του πάνω στον Κέβιν Ντίλαρντ. Ο 20χρονος παίκτης του Άρη δημιούργησε ουκ ολίγα προβλήματα στον κινητήριο μοχλό του ΠΑΟΚ, δεν τον άφησε ούτε να σκοράρει, ούτε να δημιουργήσει και τότε ήταν που οι κίτρινοι βρήκαν ρυθμό και ξέφυγαν, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

Το “παράσημο” για τον Φλιώνη από τον Γιαννάκη ήταν ότι τον κράτησε μέσα στο παιχνίδι στο τέλος, δείχνοντας ότι τον εμπιστεύεται. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που θα πρέπει να κρατήσει ο Φλιώνης από το χθεσινό αγώνα.

Ο Χρηστίδης ξεκίνησε βασικός στο ντέρμπι. Κι όχι για να παίξει 2-3 λεπτά. Έβγαλε παραπάνω από τη μισή πρώτη περίοδο, δίνοντας τις μάχες του, ενώ χρησιμοποιήθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο για κάποιο χρονικό διάστημα, έβαλε τις βολές του και έδειξε ότι είναι μονάδα που θα έχει θέση και ρόλο.

Πλέον πρέπει να αντιληφθούν και οι παίκτες αυτοί ότι λογίζονται όχι ως ταλέντα, αλλά ως “κανονικοί” παίκτες και από τη στιγμή που έχουν την εμπιστοσύνη του “δράκου” να βγάλουν στο παρκέ όλες τις ικανότητές τους.

To Top