Βαϊνάλντουμ: Προχωρούν οι διαπραγματεύσεις Παρί και Ρόμα για τον Ολλανδό

Παρί Σεν Ζερμέν και Ρόμα προχωρούν τις συζητήσεις τους για τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ, αλλά οι υψηλές αποδοχές του παίκτη στο Παρίσι, δυσκολεύουν την επίτευξη συμφωνίας.

Θεωρητικά η περίπτωση του Τζίνι Βαϊνάλντουμ είναι απλή. Η Ρόμα θέλει πολύ τον παίκτη, ο ίδιος βλέπει θετικά το ενδεχόμενο μιας τέτοιας μετακίνησης και η Παρί Σεν Ζερμέν από πλευράς της θέλει να τον πουλήσει. Ωστόσο δεν έχουμε ακόμα deal.

Σύμφωνα με πληροφορίες του RMC Sports οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών προχωρούν για τον δανεισμό του διεθνή Ολλανδού, αλλά η επίτευξη συμφωνίας είναι πιο περίπλοκη και ο λόγος είναι οι υψηλές αποδοχές του παίκτη στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο άλλοτε παίκτης της Λίβερπουλ κερδίζει 9 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στο Παρίσι, στο οποίο μετακόμισε πριν από ένα χρόνο στο τέλος του συμβολαίου του με τους Reds, κι αν και είναι πρόθυμος να μειώσει τον μισθό του, αυτό δεν είναι ακόμα αρκετό για να σφραγίσει την αναχώρησή του με προορισμό την Ιταλία.

Σύμφωνα με το Sky Sports, το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών -που συζήτησαν Πέμπτη (28/7)- παραμένει ήρεμο και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν για να βρεθεί κοινό έδαφος. Η ουσία του προβλήματος αφορά τον μισθό του: Η Παρί θέλει η Ρόμα να τακτοποιήσει όλες τις απολαβές του παίκτη, ενώ ο ιταλικός σύλλογος πιέζει τους Γάλλους να διευθετήσει ένα μέρος του.

Η θέση των πρωταθλητών Γαλλίας χαρακτηρίζεται ως «σταθερή» στο θέμα, ακόμη κι αν οι δύο πλευρές διατηρούν πολύ καλές σχέσεις λόγω του Λουίς Κάμπος, αθλητικού συμβούλου της Παρί, και του Ζοζέ Μουρίνιο, προπονητή της Ρόμα.

Η μορφή της συναλλαγής φαίνεται, έχει ήδη καθιερωθεί: δανεισμός με οψιόν αγοράς δέκα εκατομμυρίων ευρώ που θα γίνει αυτόματα σε περίπτωση πρόκρισης της Ρόμα στο Champions League. Αφού πέτυχε την άφιξη του Ντιμπάλα Πορτογάλος τεχνικός έκανε προτεραιότητά του τον Τζίνι. Και ο παίκτης είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα να ενταχθεί στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας. Όλα φαίνεται πως είναι ζήτημα λίγων ημερών!

To Top