Βγάζει μάτια ο Γουάτκινς με την ΕΘΑ

Ήρθε στον Άρη με στόχο να κερδίσει την εκτίμηση του Βαγγέλη Αλεξανδρή και ένα συμβόλαιο στους κίτρινους, όμως δεν τα κατάφερε. Ο λόγος για τον Ντάριλ Ουάτκινς ο οποίος για κάτι παραπάνω από ένα μήνα προπονούταν με την ομάδα. Δεν έπεισε και από την αρχή της σεζόν βρίσκεται στην Κύπρο για λογαριασμό της ΕΘΑ και χθες ήταν κορυφαίος στη νίκη επί της ρωσικής Τριούμφ!

Η κυπριακή ομάδα πραγματοποίησε χθες μία από τις μεγαλύτερες νίκες της στο Γιουροτσάλεντζ επικρατώντας με σκορ 60-68 της Τριουμφ στην Μόσχα, με τον Αμερικανό σέντερ να έχει 22 πόντους και 9 ριμπάουντ. Ο απόφοιτος του Σίριακουζ ήταν εξαιρετικός στα λεπτά που αγωνίστηκε και συνέβαλε τα μέγιστα για να φτάσει η ομάδα του στη νίκη.

Πολύ καλή παρουσία για την ίδια διοργάνωση είχε και ο περσινός πλέι μέικερ του Άρη, Μπόμπι Μπράουν της Όλντενμπουργκ στη νίκη της γερμανικής ομάδας με σκορ 78-83 επί της Φουενλαμπράδα. Ο 27χρονος γκαρντ σημείωσε 20 πόντους στα 38 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ πραγματοποιώντας ακόμα μία καλή εμφάνιση με τα χρώματα της Όλντενμπουργκ.

Στην Γεωργία και την Άρμια συνεχίζει την καριέρα του ο Τζέρεμι Ρίτσαρντσον ο οποίος φόρεσε την κίτρινη φανέλα την σεζόν 2009-2010. Στην ήττα της ομάδας του από την Μπεσίκτας ο Ρίτσαρνσον σημείωσε 15 πόντους με 6/13 σουτ.

Μετά την Ευρωλίγκα και το Μπάμπεργκ ο Ρεισόν Τέρι βρήκε συμβόλαιο στην ουκρανική Χιμίκ. Ο Αμερικάνος φόργουορντ που έπαιξε στον Άρη την περίοδο 2007-2008 σημείωσε 17 πόντους στην ήττα της Χιμίκ από την Νίζνι Νοβγκόρντ σε ένα ματς το οποίο διεύθυνε ο Γιώργος Τανατζής.

Εξαιρετική απόδοση είχε και ο Σιμόνας Σεραπίνας στη νίκη της Βόνης επί της Τουρκ Τέλεκομ στην Τουρκία με σκορ 81-94. Ο πρώην παίκτης του Άρη σημείωσε 19 πόντους με 8/13 σουτ οδηγώντας την ομάδα του σε μία πολύ σημαντική νίκη. Τέλος ο Άντονι Κινγκ περσινός φόργουορντ των κίτρινων πέτυχε 16 πόντους στην ήττα(90-85) των Άρτλαντ Ντράγκονς από την Σολνόκι.

To Top