Προσγείωση από τον… Άρη για την «άλωση της Τριπολιτσάς»

 Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης θα επιστρέψουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη, έπειτα από το καθιερωμένο πια ρεπό της Δευτέρας. Οι «κίτρινοι» αφήνουν πίσω τους πλέον  το θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού, αφού όπως είπε κι ο προπονητής τους, το μυαλό τους μένει στην ήττα από τον Πανιώνιο, την οποία θα προσπαθήσουν να… ρεφάρουν, με νίκη στην Τρίπολη.

Για να έχει λοιπόν αξία η νίκη κόντρα στο «τριφύλλι» για τον Άρη, θα πρέπει η ομάδα να… δραπετεύσει με το «διπλό», από την έδρα του Αστέρα, σε ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες.

Οι παίκτες του Μίχαλ Πρόμπιερζ θα βρουν απέναντί τους τον πρώην προπονητή τους, Σάκη Τσιώλη, ενώ την πρώην ομάδα τους θα αντιμετωπίσουν οι Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Νίκος Λαζαρίδης, με τον τελευταίο να έχει… νωπές τις μνήμες από το περυσινό του γκολ στο παιχνίδι. Γκολ με το οποίο ο Άρης κέρδισε στην Τρίπολη για πρώτη φορά. Έτσι, για να… διπλώσουν τα «διπλά», ο Άρης θα πρέπει να δουλέψει σκληρά στη βδομάδα που ακολουθεί, κάτι για το οποίο μίλησε ο Πολωνός τεχνικός αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι με τους «πράσινους». Αρχής γενομένης λοιπόν από σήμερα, οι «κίτρινοι» θα αρχίσουν να βλέπουν προς… Πελοπόννησο.

Στα καθαρά αγωνιστικά, η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα θα ξεκινήσει δίχως τους Κώστα Καζναφέρη και Γιώργο Κατίδη. Ο πρώτος έχει ακόμα φρέσκο το τραύμα -που αποκόμισε στη Νέα Σμύρνη, είχε κάνει ράμματα, τα έβγαλε και περιμένει- στο πέλμα, ενώ ο δεύτερος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον τετρακέφαλο.

Πρόβλημα πάντως προκύπτει στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού πέρα από τον Καζναφέρη και ο Παπαστεριανός  είναι αμφίβολος, έχοντας τράβηγμα στους προσαγωγούς και μέχρι την Πέμπτη θα ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.

Μέχρι τότε θα φανεί εάν θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα κανονικά.

Ωστόσο, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αποτελεί, η ενόχληση που ένιωσε στη μέση ο Φράνσις Ντίκο, ο οποίος πληρώνει αφενός ένα παλιό τραύμα που είχε κι αφετέρου το πρόσφατο τροχαίο του.

Ίσως και σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ενδεχόμενο απουσίας του, με το γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή να του συστήνει πλήρη ακινησία. Εξάλλου, είναι γνωστό πως δεν υπολογίζονται και οι μακροχρόνια τραυματίες Γιούριτσα Βράνιες και Νάτσο Γκαρσία, όπως βέβαια και ο Μιχάλης Σηφάκης.

Τέλος, να σημειώσουμε εδώ ότι όπως από χθες έγινε γνωστό, οι φίλοι του Άρη θα μπορούν να στηρίξουν την ομάδα τους στην Τρίπολη, αλλά η μετακίνησή τους θα επιτρέπεται να γίνει μόνο μεμονωμένα κι όχι με οργανωμένες εκδρομές.

To Top