Βγάζει τα δελτία, κατάθεση υπομνήματος και νέα προσπάθεια για Κουλουχέρη

Ποιος είπε ότι υπάρχει μέρα χωρίς αγώνα και μάχη σε διοικητικό επίπεδο για τον Άρη; Και σήμερα, οι κίτρινοι έχουν αρκετά θέματα ανοιχτά, τα οποία θέλουν να κλείσουν με επιτυχία, μέσα σε ένα πραγματικά δύσκολο περιβάλλον. 

Κατ’ αρχήν σήμερα αναμένεται (μέχρι το μεσημέρι) η ανακοίνωση της Επιτροπής Μεταγραφών της ΕΠΟ για το θέμα των δελτίων του Άρη. Όπως είναι από χθες γνωστό ο Άρης κατέθεσε και τα τελευταία έγγραφα στην ΕΠΟ, η οποία αποφάσισε ότι όλα είναι νομότυπα και ενημέρωσε την κίτρινη ΠΑΕ, ότι προχώρησε στην έκδοση κανονικών δελτίων.

Η ομάδα των κίτρινων αγωνίστηκε μέχρι τώρα με προσωρινά δελτία για τους παίκτες που ήρθαν με μεταγραφή φέτος. Και δεν είναι λίγοι μια και αποτελούν πάνω από το 50% του φετινού ρόστερ. Η προθεσμία από την αρμόδια επιτροπή λήγει σήμερα 14 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία θα κλείσει και τυπικά το θέμα.

Οι κίτρινοι κατέθεσαν την Πέμπτη το σχετικό χαρτί για τους διακανονισμούς, η ΕΠΟ αποφάσισε θετικά και αναμένουν πλέον να παραλάβουν σήμερα Παρασκευή τα κανονικά δελτία, ώστε να αγωνιστούν στη συνέχεια με όλο το δυναμικό τους στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Σήμερα Παρασκευή, εξάλλου, ο Άρης καταθέτει το υπόμνημα για το θέμα του Θέμη Κουλουχέρη, το οποίο παραμένει ανοικτό, τη στιγμή που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στις 25 Σεπτεμβρίου αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση.

Οι κίτρινοι προσπαθούν μέχρι τότε να βρουν λύση ώστε να μην ενεργοποιηθούν οι προβλεπόμενες ποινές της αφαίρεσης βαθμών και μη ορισμού του επόμενου αγώνα. Ήδη έγιναν και νέες επαφές, με τον παίκτη, να δείχνει αυτή τη φορά πιο διαλλακτικός εφόσον όμως πάρει ένα ποσό μεγαλύτερο από τις 30.000 ευρώ που του έχει αρχικά προταθεί και ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των χρημάτων.

Μέχρι σήμερα και παράλληλα με την κατάθεση του υπομνήματος, οι άνθρωποι του Αρη θα ζυγίσουν όλα τα δεδομένα και θα έρθουν σε νέα επαφή με τον 31χρονο αμυντικό.

 

To Top