Ο Άρης πρωταγωνιστής και στην ποδηλασία! (PRESSARIS – photos)

Άρης πρωταγωνιστής και στην ποδηλασία! Ο ερασιτέχνης Άρης συνεχίζει την παράδοση και φέρνει τίτλους στη Θεσσαλονίκη.  Το ποδηλατικό τμήμα του ΑΣ Άρης επαναλειτουργεί από τον Γενάρη του 2011. Στο διάστημα αυτό έχει καταφέρει να πετύχει πανελλήνιες πρωτιές σε πολλές κατηγορίες του νεοσύστατου τμήματος, με τελευταία αυτή της Όλγας Μπεγιάση.

Η αθλήτρια του ΑΣ Άρης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα της δεξιοτεχνίας, στο πλαίσιο του αγώνα «Πανελλήνια Ημέρα Νεολαίας», που διεξήχθη στην Αθήνα.

Ο ερασιτέχνης Άρης, πιστός στην παράδοση δεκαετιών είναι πρωτοστάτης στα αθλητικά δρώμενα της Βορείου Ελλάδας, αποδεικνύοντας την τεράστια παράδοση που έχει δημιουργήσει στη χώρα μας.

Στους λίγους μήνες λειτουργίας του ποδηλατικού τμήματος, ο σύλλογος βάζει τις βάσεις για την δημιουργία μίας ισχυρής ποδηλατικής ομάδας.

Το τμήμα ποδηλασίας λειτουργεί με την πολύτιμη  συνδρομή του Γιώργου Ρέππα και του Θωμά Μήττα, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν στον Αυτόδρομο Θεσσαλονίκης από τον οποίο αναδείχθηκε και ο Γιάννης Ταμουρίδης.

 

Πρώτο χρυσό μετάλλιο σε πανελλήνιο επίπεδο!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για το ποδηλατικό του Άρη Θεσσαλονίκης η πρώτη του συμμετοχή στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας στις κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Αντρέα από τις 7 έως και τις 9 Σεπτεμβρίου.

Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 215 αθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα ηλικίας 8 έως 14 ετών σε αγωνίσματα αντοχής, ταχύτητας και δεξιοτεχνίας. Το ποδηλατικό τμήμα του Αρη Θεσσαλονίκης συμμετείχε με τους αθλητές Χατζή Δημήτρη, Πέρτσα Αρσένη και Μπεγιάζη Όλγα στην κατηγορία των Μίνι Μικρών και τον Λαφτσίδη Νίκο στην κατηγορία Μίνι Μεγάλων.

Όλοι οι αθλητές του Άρη διακρίθηκαν στο αγώνισμα της δεξιοτεχνίας με κορυφαία την Μπεγιάζη Όλγα που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για την ομάδα του Άρη εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την άρτια τεχνική της. Στην έκτη θέση της κατηγορίας Μίνι Μικρών κατατάχθηκε ο Δημήτρης Χατζής, ενώ στην ίδια κατηγορία ο Αρσένης Πέρτσας ήταν 11ος. Στην κατηγορία Μίνι Μεγάλων ο Νίκος Λαφτσίδης κατετάγη 12ος ανάμεσα στους 65 αθλητές που συμμετείχαν.

Στον πρώτο μόλις χρόνο της λειτουργίας του το ποδηλατικό τμήμα του Αρη Θεσσαλονίκης έχει βάλει τις βάσεις για την δημιουργία μίας ισχυρής ποδηλατικής ομάδας κάτι που το αποδεικνύουν και οι πρώτες επιτυχίες των μικρών αθλητών του Αρη.

Οι προπονήσεις του τμήματος για παιδιά ηλικίας 8 -10 ετών γίνονται στο πάρκο της Ν. Ελβετίας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 4.15μμ, ενώ παράλληλα λειτουργεί και το εκδρομικό τμήμα ενηλίκων με προπονήσεις στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου αλλά και ποδηλατικές εκδρομές σε επιλεγμένους προορισμούς.

Χορηγός της ποδηλατικής ομάδας είναι τα ποδήλατα GIANT και τα καταστήματα ποδηλάτων ΘΕΟΤΟΚΗΣ.

 

 

 

To Top