Βγήκε και η αποστολή… νίκης από τον Παπαδόπουλο!

Από τη στιγμή που ο Παπαστεριανός έβγαλε την προπόνηση, συμπεριλήφθηκε και στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα. Ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα την αποστολή νίκης για το παιχνίδι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” χωρίς να υπάρχουν εκπλήξεις.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ “με την απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του ΑΡΗ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/04, 19:00), στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής παίκτες: Διούδης, Βελλίδης, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης”.

Απόντρες είναι “οι τραυματίες Κώστας Κοτσαρίδης, Ανδρέας Ηρακλής, Παντελής Αντωνιάδης, οι εγχειρισμένοι Μιχάλης Γιαννίτσης, Άντι Ρένια, καθώς και ο τιμωρημένος Νταβίντ Αγκάνθο”.

 

To Top