Πιπίνης: “Ο Άρης έχει κι άλλους παίκτες πέρα από τον Αγκάνθο…”

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει στο μυαλό του δύο αγώνες σήμερα. Και τον αυριανό με τον Άρη, αλλά και τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο Χρήστος Πιπίνης τόνισε στην κάμερα του συνδρομητικού πως η ομάδα του έχει τις λύσεις για να καλυφθούν τα οποιαδήποτε κενά στον αγώνα με τους κίτρινους.

Οι δηλώσεις του Πιπίνη: “Είχαμε δύο ήττες στις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Σίγουρα θα είναι δύσκολα με τον κόσμο του Άρη στο πλευρό της ομάδας αλλά εμείς έχουμε μάθει να παίζουμε όλα τα παιχνίδια στα ίσια και πιστεύω πως με την κατάλληλη τακτική, την ψυχραιμία και την ωριμότητα που έχουμε σαν ομάδα θα καταφέρουμε να πάρουμε το παιχνίδι.

Οι απουσίες που έχουμε είναι  σημαντικές αλλά έχουμε ένα πολύ καλό και ποιοτικό ρόστερ και οι συμπαίκτες μου μπορούν να καλύψουν το οποιοδήποτε κενό. Τα παιδιά που θα έρθουν από τον πάγκο θα κάνουν πολύ καλό παιχνίδι και νομίζω πω είναι σημαντική ευκαιρία για αυτούς να δείξουν τι αξίζουν.

Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια, δύο διαφορετικές διοργανώσεις. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε το ματς με τον Άρη ούτως ώστε να εκμεταλλευτούμε τυχόν στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ για τη δεύτερη θέση. Το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς που θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό. Είναι διαφορετικά ματς που θα ανταπεξέλθουμε και στα δύο.

Ο Αγκάνθο είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει το γκολ ανά πάσα στιγμή. Από κει και πέρα ο Άρης έχει και άλλους παίκτες όπως είδαμε στο ματς με τον Ατρόμητο όπου αποβλήθηκε ο Αγκάνθο, τέτοιοι είναι ο Τάτος και άλλοι. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η πίεση του κόσμου και το πάθος των ποδοσφαιριστών που θα θέλουν τη νίκη”.

 

To Top