“Βγαίνουν τα διαρκείας την άλλη βδομάδα, χαμηλότερες οι τιμές από πέρυσι για τα φθηνά”

Για τα διαρκείας, πότε θα κυκλοφορήσουν και ποιος είναι ο αγωνιστικός στόχος της ομάδας o Δημήτρης Γουλιέλμος έκανε συγκεκριμένες αναφορές.

Συγκεκριμένα:

«Βλέπω πολλά χρόνια μπάσκετ, για να μιλήσει κάποιος τόσο νωρίς για στόχους. Θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε ματς. Μακάρι να κερδίζαμε και την… μεικτή κόσμου. Ο στόχος του Άρη είναι πάντα να κερδίζει, όπου κι αν παίζει.

Διαρκείας και έσοδα. Εχουμε κάνει ένα εμπορικό τμήμα και μάρκετινγκ, θέλω να πω πως είναι πολύ δραστήριο. Πιστεύω ότι τιμά τις αρχές και τις αξίες αυτής της προσπάθειας. Στον μέγα χορηγό, ακόμα δεν ξέρω. Είναι βέβαιο ότι θα έχουμε χορηγιες, όπως ήδη έχουμε κάποιες που δεν ανακοινώσαμε ακόμα. Ο μπασκετικός Άρης ενδιαφέρει το σύμπαν. Δεν θα τον πουλήσουμε φθηνά, δεν θα υποβαθμίσουμε την αξία μας, αλλά πρέπει να τον πουλήσουμε, γιατί του κάνουμε κακό.

Σε μία εβδομάδα από σήμερα θα κυκλοφορήσουν τα διαρκείας. Χωρίς να θέλω να φανώ… σαχλός και χωρίς να υποτιμώ τίποτα, τα διαρκείας είναι το πιο σημαντικό κομμάτι οικονομικό φέτος και μακάρι ο κόσμος να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Καλούμε όλους τους Αρειανούς να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια. Τα πιο κάτω από τα ακριβά, θα είναι πιο φτηνά φέτος από πέρσι».

To Top