ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Μία πόλη, μία ομάδα, ένα χρώμα στο μπάσκετ”

Αναφερόμενος στο brand name του μπασκετικού Άρη, ο Δημήτρης Γουλιέλμος αναφέρθηκε με έμφαση σε αυτό.

“Μία πόλη, μία ομάδα, ένα χρώμα στο μπάσκετ. Ότι πετύχαμε και στο παρελθόν. Όλοι μαζί μία οικογένεια. Όλοι οι Αρειανοί», τόνισε ο Δημήτρης Γουλιέλμος για να συμπληρώσει:

«Ο στόχος είναι το 50% των χρεών σε πέντε χρόνια. Μπορούμε και πιο γρήγορα, είναι θέμα τεχνικής και ικανότητας. Σίγουρα πάντως ο Άρης πρέπει σιγά σιγά να έχει περιουσιακά στοιχεία. Δεν νοείται να μην έχει γήπεδο ή κτίρια να φιλοξενεί τους αθλητές του και γήπεδα. Θα γίνουν σιγά σιγά.

Την αξία του Άρη δεν μπορείς να την βάλεις σε ζυγαριά. Είναι θέμα ικανότητας επικοινωνιακής. Σε όλη την Ευρώπη, η μεγάλη πλειοψηφία ξέρει τον Άρη. Στην Ελλάδα όλοι είναι και λίγο Άρης. Οι καλοί Παοκτσήδες είναι και λίγο Άρης. Το φαινόμενο του Άρη μεγάλωσε και λόγω ΠΑΟΚ. Είναι πρόβλημα το ότι δεν είχαμε χορηγό, τελειώσαμε στην ένατη θέση και ήμασταν χρεωκοπημένοι. Ο ενιαίος Άρης, είναι κάτι τόσο μεγαλύτερο απ΄όλα αυτά που στο τέλος της ημέρας τα νικάει όλα αυτά. Αν δεν το δούμε φέτος, σίγουρα του χρόνου, αλλά και φέτος θα δούμε, δεν υπάρχει περίπτωση».

 

To Top