“Βεζένκοφ: “Αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας το διπλό, νίκη και με Κηφισιά”

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ήταν στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή, παίρνοντας το πιο κρίσιμο ριμπάουντ του αγώνα και με τις δυο βολές σφράγισε τη νίκη του Άρη επί του ΚΑΟΔ. Όπως τόνισε όμως η νίκη ήταν αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας ενώ έδωσε το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια και κόντρα στην Νέα Κηφισιά, το ερχόμενο Σάββατο.

Ο 19χρονος φόργουορντ ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας: “Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα το παιχνίδι. Από δικά μας λάθη δώσαμε την ευκαιρία στον ΚΑΟΔ να πλησιάσει. Στο τέλος ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε κάποιες λεπτομέρειες, πετύχαμε κρίσιμους πόντους και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε μια έδρα όπου θα δυσκολευτούν αρκετές ομάδες”.

Για τη φάση όπου πήρε το επιθετικό ριμπάουντ, ευστοχώντας στη συνέχεια και στις βολές υπογράμμισε: “Σε μια από τις προηγούμενες φάσεις είχα χάσει το ριμπάουντ. Σε αυτή τη φάση ακολούθησα την μπάλα, κέρδισα το επιθετικό και το φάουλ από τον αντίπαλο κι εκεί “κλειδώσαμε” τη νίκη. Το αποτέλεσμα ωστόσο είναι απόρροια ομαδικής δουλειάς όπως και το γεγονός ότι “χτίσαμε” διαφορές στη διάρκεια του αγώνα. Χάρη στην ομαδική προσπάθεια πετύχαμε αυτή τη σημαντική νίκη”.

Μιλώντας για την επόμενη αναμέτρηση με τη Νέα Κηφισιά στο “Nick Galis Hall” υποστήριξε: “Η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι σε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα και θα παλέψουμε για τη νίκη”.

To Top