Πρίφτης: “Ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, σημαντική η συμβολή του κόσμου”

Ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης που αφιέρωσε τη νίκη επί του ΚΑΟΔ στον μάνατζερ της ομάδας, Βασίλη Βουρτζούμη, ο οποίος «έχασε» τον πατέρα του μέσα στην εβδομάδα.

Ο προπονητής των κίτρινων δήλωσε αρχικά: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον μάνατζερ της ομάδας, Βασίλη Βουρτζούμη. Ήταν πολύ δύσκολη εβδομάδα για μας, είναι πολύ δύσκολο κάποιος άνθρωπος της ομάδας να χάνει ένα δικό του άνθρωπο και θέλω να του μεταφέρω κι εγώ, πέρα από τα συλλυπητήριά μου και την αφιέρωση για τη νίκη. Ο ΚΑΟΔ είναι μία καλή ομάδα, έχει μία δυνατή έδρα, το ξέραμε γιατί το είδαμε και στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ. Επομένως οι δύο βαθμοί που πήραμε ήταν πολύ σημαντική συγκομιδή και σίγουρα θα μας φανούν πολύτιμοι για τη συνέχεια.

Πρόσθεσε πως “υπάρχουν ορισμένα κομμάτια που ο ΚΑΟΔ είναι πολύ δυνατός. Το ένα είναι το αμυντικό ριμπάουντ, το οποίο μας πλήγωσε ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Το δεύτερο ήταν το ανοιχτό γήπεδο, τομέας στον οποίο ανταποκριθήκαμε καλά. Αυτό που δε μου άρεσε στην ομάδα μου είναι ότι σε ορισμένα σημεία που καταφέραμε να πάρουμε κάποια διαφορά, χαλαρώσαμε και αντί να την αυξήσουμε, αφήσαμε τον αντίπαλο να πλησιάσει. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει στο τέλος αν δεν είχαμε τη μεγάλη συνεισφορά του Γκίκα και του Αντεγκμπόγιε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Γενικά πιστεύω ότι η ομάδα λειτούργησε ικανοποιητικά και είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο παραμονής του Στέφεν Αντεγκμπόγιε μετά τη λήξη του μηνιαίου συμβολαίου του ο Πρίφτης απάντησε: «Θα το εξετάσουμε όταν έρθει η ώρα, έχουμε άλλες 10-15 μέρες μέχρι να χρειαστεί να αποφασίσουμε. Θα δούμε και θα συζητήσουμε γιατί εξαρτάται από πολλά πράγματα».

Για τον κόσμο του Άρη που έδωσε δυναμικό παρών είπε: «Δε φάνηκε να παίζουμε εκτός έδρας. Είχε κόσμια συμπεριφορά, τον θέλουμε κοντά μας και είναι σημαντική η συμβολή του».

To Top