Βεζένκοφ: “Αφιέρωνουμε τη νίκη στον Τόμας και στον Καμπερίδη!”

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ αφιέρωσε τη νίκη επί του Ρεθύμνου στον άτυχο Τόρεϊ Τόμας και στον συνεργάτη του Δημήτρη Πρίφτη, Σάββα Καμπερίδη.

Ο πρώτος σκόρερ των κίτρινων επεσήμανε στη συνέντευξη τύπου: “Έγινε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον Τόμας, για τον οποίον ελπίζουμε να μην έχει κάτι το σοβαρό και στον Σάββα Καμπερίδη, ο οποίος παρότι αντιμετώπισε προσωπικά προβλήματα με την απώλεια του πατέρα του ήταν κοντά στην ομάδα. Καταφέραμε να κερδίσουμε την μάχη των ριμπάουντ παρότι ήμασταν πολύ άστοχοι στα τρίποντα. Στην τρίτη περίοδο δεχθήκαμ 24 πόντους αλλά στο τέλος σφίξαμε την άμυνα μας και καταφέραμε να κερδίσουμε”.

Ο 19χρονος φόργουορντ έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου λέγοντας: “Ο κόσμος μας βοήθησε. Χωρίς αυτόν και το τρίποντο του Πάσαλιτς δεν θα μπορούσε να γίνει η ανατροπή”.

Ερωτηθείς αν στόχος του Άρη είναι η είσοδος στην τετράδα απάντησε: “Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τετράδα. Υπάρχει και ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο και ο καθένας μπορεί να νικήσει τον άλλον είτε εντός είτε εκτός έδρας”.

Για τη δική του απόδοση ανέφερε: “Το οτι κερδίσαμε οφείλεται στην ομαδική δουλειά. Είμαι μέλος της ομάδας και προσπαθώ να τη βοηθάω μέσα από την ομαδική δουλειά. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και αυτό μας έδωσε τη νίκη”.

To Top