Πρίφτης: “Δείξαμε σθένος και παίξαμε μυαλωμένη άμυνα στα τελευταία κρίσιμα λεπτά”

Ο Δημήτρης Πρίφτης συνεχάρη τους παίκτες για την αντίδραση τους στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης όπου πέτυχαν την ανατροπή.

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του τόνισε: “Εγινε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, το οποίο θα μπορούσαν να είχαν νικήσει και οι δύο ομάδες. Δώσαμε πολύ εύκολα οκτώ πόντους στον αιφνιδιασμό που είναι βασικό στοιχείο του παιχνιδιού του Ρεθύμνου. Παρόλα αυτά δείξαμε σθένος στα τελευταία λεπτά και με μυαλωμένη άμυνα και έχοντας δύο παίκτες με προσωπικότητα, τους Πάσαλιτς και Βεζένκοφ, κερδίσαμε τον αγώνα. Συνεχίζουμε, το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και μπορείς να χάσεις ή να κερδίσεις οπουδήποτε. Θα ήθελα να υπογραμμίσω επίσης πως ο κόσμος έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού, μπήκε στον αγώνα και βοήθησε πολύ στο αποτέλεσμα”.

Σε ερώτηση για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Τόμας σημείωσε: “Ο τραυματισμός είναι στο δικέφαλο. Είναι ένας ιδιαίτερος παίκτης, ο οποίος παίζει με υπερθετική ενέργεια, κυρίως στην άμυνα. Κάνει 20 σπριντ στο παιχνίδι κάτι που δεν το συναντάς. Έχει μία θλάση. Αυτό είναι ίσως το αρνητικό κομμάτι από το παιχνίδι”.

Για τους λόγους που στο τέλος η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του Άρη: “Εμείς είμαστε μία ομάδα που σουτάρει τρίποντο. Είχαμε κακά ποσοστά, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε. Με τον τρόπο που έπαιξε το Ρέθυμνο μας το πήρε αυτό και ήταν πολύ σημαντικό που βάλαμε δύο κρίσιμα τρίποντα σε ένα πολύ καθοριστικό σημείο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε δυο πράγματα σήμερα. Πρώτον να μην επιτρέψουμε στο Ρέθυμνο να τρέξει στον αιφνιδιασμό και δεύτερο να μην του δώσουμε δεύτερες ευκαιρίες στην επίθεση με επιθετικά ριμπάουντ”.

 

To Top