Βεζένκοφ: “Δεν έπρεπε να δώσουμε δικαίωμα στον αντίπαλο… Τη νίκη την πήρε η επίθεση”

Κινήθηκε σε ρηχά νερά στην ήττα του Άρη στο πρώτο παιχνίδι της σειράς. Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ο ηγέτης των κίτρινων και με την πίεση πλέον να βαραίνει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του βγήκε μπροστά σκόραρε καθοριστικούς πόντους και ήταν για μία ακόμη φορά την φετινή σεζόν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο 20χρονος φόργουορντ δεν «κρύφτηκε» και τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Το ότι δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει στη νίκη στα τελευταία λεπτά ήταν κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί. Κερδίζαμε με διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους και το παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει εκεί. Για ακόμα ένα παιχνίδι κινδυνέψαμε και αν δεν υπήρχε το τρίποντο του Τόμας ίσως να είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα», ήταν το πρώτο σχόλιο του Βεζένκοφ που συνέχισε λέγοντας: «Σήμερα τη νίκη την πήρε η επίθεση. Σκοράραμε πολλούς πόντους, δεχτήκαμε όμως και πολλούς και σίγουρα αν θέλουμε να επιστρέψουμε με το διπλό από την Πυλαία το Σάββατο θα πρέπει να λειτουργήσουμε καλύτερα στο αμυντικό κομμάτι».

Για τα λάθη και την έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά τόνισε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Έχει ξανασυμβεί 4-5 φορές όλη την χρονιά. Έχουμε μιλήσει προσπαθούμε να βρούμε τι συμβαίνει και να το διορθώσουμε. Σήμερα το παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει με μεγαλύτερη διαφορά δεν έγινε όμως και πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς του Σαββάτου».

Ενώ για την προσωπική του εμφάνιση δήλωσε: «Σημασία έχει ότι γυρίσαμε την σειρά στην Πυλαία. Σε τέτοια ματς δεν μετράνε οι προσωπικοί πόντοι αλλά να παίρνει τα αποτελέσματα η ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικότερο και αυτό μετράει στο τέλος. Μας έδωσε πλεονέκτημα το γεγονός ότι φορτώθηκαν με φάουλ οι αντίπαλοι ψηλοί και μας άφησε να λειτουργήσουμε καλύτερα μέσα στην ρακέτα».

To Top