Χαρίσης: “Όλα τα παιδιά έχουμε τα ψυχικά αποθέματα…”

Με τον καλύτερο τρόπο κάλυψε το κενό του Νέιμικ ο Κώστας Χαρίσης. Μπορεί ο Αμερικανός να λείπει από τα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού όμως ο 36χρονος σέντερ δηλώνει παρών και δίνει τις δικές του μάχες σε άμυνα και επίθεση.

Μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στα λάθη των τελευταίων λεπτών ενώ στάθηκε και στον παράγοντα κούραση: «Όπως και στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στην Πυλαία υπήρξαν σημεία που πιστέψαμε πως το αποτέλεσμα έχει κριθεί και χαλαρώσαμε ενώ σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχαμε συγκέντρωση και καθαρό μυαλό.

Είναι το τέλος της σεζόν και όπως είναι λογικό ο παράγοντας κούραση παίζει τον ρόλο του. Παρόλα αυτά όλα τα παιδιά στην ομάδα έχουμε ψυχικά αποθέματα και αυτά βγαίνουν όταν νιώθουμε κουρασμένοι»

Αναφορικά με το επόμενο παιχνίδι της σειρά το Σάββατο στην Πυλαία: «Είναι μία σειρά που και οι δύο ομάδες είναι πολύ διαβασμένες και στο τέλος επικρατεί αυτός που κάνει τα λιγότερα λάθη και ανταποκρίνεται στις λεπτομέρειες. Το άγχος περνάει στην πλευρά του ΠΑΟΚ πλέον, θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το σημερινό όπου θα πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο συγκεντρωμένοι».

To Top