Βεζένκοφ και Τόμας οι κορυφαίοι (στατιστικώς) του Άρη στο Κύπελλο

Τέσσερις αγώνες έδωσε ο Άρης στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας και εμφάνισε ένα πρώτο δείγμα γραφής στο κοινό του. Οι κίτρινοι είχαν τρεις νίκες και μία ήττα, αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Για πρώτη φορά φέτος υπήρχε στατιστική κάλυψη των αγώνων κυπέλλου αυτών των φάσεων και το PRESSARIS σας παρουσιάζει τους καλύτερους του Άρη σε τέσσερις βασικές κατηγορίες.

Πρώτος σκόρερ του Άρη στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ με 70 πόντους (17,5 μ.ο.) και τον ακολούθησαν κατά σειρά οι Τόρεϊ Τόμας με 58 πόντους (14,5 μ.ο.) και Λαμάρκους Ριντ με 50 πόντους (12,5 μ.ο.).

Πρώτος ριμπάουντερ του Άρη ήταν και πάλι ο Σάσα Βεζένκοφ με 30 ριμπάουντ (7,5 μ.ο.) και τον ακολούθησαν οι Βασίλης Σίμτσακ με 25 ριμπάουντ (6,2 μ.ο.) και Λαμάρκους Ριντ με 16 ριμπάουντ (4 μ.ο.).

Πρώτος πασέρ του Άρη είναι ο Τόρεϊ Τόμας με 28 ασίστ (7 μ.ο.) και τον ακολουθούν οι Μοχάμεντ Πάσαλιτς με 12 ασίστ (3 μ.ο.) και Νίκος Γκίκας με 8 ασίστ (2 μ.ο.).

Πρώτος “κλέφτης” του Άρη είναι ο Τόρεϊ Τόμας με 11 κλεψίματα (2,7μ.ο.) και ακολουθούν οι Λαμάρκους Ριντ με 9 κλεψίματα (2,2 μ.ο.) και Μοχάμεντ Πάσαλιτς με 6 κλεψίματα (1,5 μ.ο.).

To Top