Οικονόμου: “Συμφωνία με Γαλανό για το πώς θα κατανέμονται τα έσοδα”

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάσος Οικονόμου, μίλησε για τη συνεργασία του ΑΣ με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρκού τμήματος, σημειώνοντας παράλληλα ότι και ο Ερασιτέχνης έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει και με τα άλλα τμήματα.

“Το μεγαλύτερο βάρος έπεσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα.Τα προβλήματα εκεί είχαν αρχίσει από το καλοκαίρι, όταν η ομάδα δεν είχε αποφασίσει ακόμη που θα παίξει. Λίγες μέρες πριν την πρώτη αγωνιστική με την Καστοριά, δόθηκε εντολή στον κύριο Γαλανό να αναλάβει υπεύθυνος του τμήματος.

Στα υπόλοιπα ζητήματα, δόθηκε βάρος στη βιωσιμότητα του ΑΣ, ούτως ώστε να απαλείψουμε τα καθημερινά προβλήματα που παρουσιάζονται. Στα τμήματα που ξεκίνησαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, είναι πιο εύκολα τα πράγματα γιατί υπάρχει ένας υπεύθυνος στο καθένα και τα «τρέχει» δήλωσε ο κ. Οικονόμου στη δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε:

“Είμαστε στη Γ’ Εθνική που σημαίνει πως δεν είναι επαγγελματικό το τμήμα ποδοσφαίρου αλλά υπάγεται στον Ερασιτέχνη, όπως άλλα 18 τμήματα. Ο κ. Γαλανός από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε σε επαφή, μετά την κόντρα του με το προηγούμενο ΔΣ, έδειξε διάθεση συνεργασίας κυρίως στο οικονομικό κομμάτι.

Με τα πρώτα έσοδα που ήρθαν στο ταμείο υπήρξε και συμφωνία για το πώς θα κατανέμονται τα χρήματα”.

Ακολούθως, υπογράμμισε πως: “Ξεκίνησε μια σχέση εμπιστοσύνης, νομίζω πως θα πρέπει να βοηθήσουν λίγο και τα αποτελέσματα, ούτως ώστε να εδραιωθεί η συνεργασία”.

 Ωστόσο, ο κ. Οικονόμου ήταν ξεκάθαρος για τη στάση που θα κρατήσει ο ΑΣ εφόσον εμφανιστεί κάποιος επενδυτής το επόμενο διάστημα: “Δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε τίποτα. Υπάρχει ο κ. Γαλανός ως υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος και με αυτόν προχωράμε. Εχει δηλώσει και ο ίδιος πως αν βρεθεί κάποιος πιο εύρωστος οικονομικά, τότε είτε θα συνεργαστεί μαζί του είτε θα αποχωρήσει για το καλό του Αρη”.

Ο κ. Οικονόμου είναι χρόνια μέλος του ΑΣ και συμφωνεί πως είναι σημαντικό για την επιβίωση του συλλόγου να μπει τέλος στη διχόνοια: “Οι διχόνοιες στον Αρη είναι καθημερινότητα και μας έφτασαν στο σημερινό σημείο. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε εμείς, κοιτάξαμε να έρθουμε σε επαφή με όλους τους φορείς, να κάνουμε κατανοητό πως δεν περισσεύει κανένας, όποιος θέλει να βοηθήσει τον σύλλογο από διάφορα πόστα. Υπάρχει φιλοδοξία να αντιστρέψουμε το κλίμα”.

 

To Top