Βεζένκοφ – Μποχωρίδης: Μια άρρηκτη φιλία από τα σπλάχνα του Άρη (photostory)

Έφτασε μια στιγμή που είναι βέβαιο ότι ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Σάσα Βεζένκοφ δεν θα ήθελαν να… ζήσουν. Να παίξουν αντίπαλοι! 

Από τα σπλάχνα του Άρη, αναδείχθηκαν συγχρόνως στην πρώτη ομάδα, κέρδισαν τίτλους στα παιδικοεφηβικά, έπαιξαν τελικό κυπέλλου πέρσι με την ανδρική ομάδα, έγιναν αχώριστοι, αλλά σήμερα είναι αντίπαλοι.

Το PRESSARIS μέσα από το φωτογραφικό του αρχείο αναδεικνύει μια φιλία που ανέπτυξαν οι δύο αθλητές, με την κοινή πορεία τους από τα τμήματα υποδομής του Άρη έως και το καλοκαίρι.

Μαζί σε προετοιμασίες, μαζί στις προπονήσεις, μαζί έξω από το γήπεδο, μαζί πάνω στο παρκέ, μαζί σε χαρές και σε λύπες, σε νίκες και ήττες όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ο ένας όχι απλά εκτιμάει τον άλλον. Ο ένας αγαπάει και νοιάζεται για τον άλλον. Ο Βεζένκοφ ήταν από τους πρώτους που έτρεξαν να σταθούν στον Μποχωρίδη το καλοκαίρι στο Ηράκλειο όταν αποκλείστηκε η Εθνική Νέων από τα ημιτελικά. Ήταν τότε που ο Βεζένκοφ φορούσε την φανέλα του Μποχωρίδη και παρακολουθούσε τους αγώνες στο πανευρωπαϊκό Νέων, ο ίδιος ως παίκτης της Εθνικής Βουλγαρίας.

Σήμερα θα τεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι στο παρκέ. Είναι βέβαιο ότι ο καθένας θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο παιχνίδι του, είναι βέβαιο ότι πριν και μετά θα είναι και πάλι όπως στην κεντρική φωτογραφία. Αχώριστοι!

To Top