Το απόλυτο στο Χαριλάου, το όριο των 70 πόντων και το… πρώτο στοίχημα!

Ο Πάουλο Κάμπος δείχνει ότι γνωρίζει την “συνταγή”-ανόδου του φετινού Άρη, που παρά το γεγονός ότι έπεσε από την κορυφή μετά την ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό έχει τη δυνατότητα να τελειώσει από νωρίς αυτή τη χρονιά-Γολγοθά.

Σύμφωνα με τον 57χρονο τεχνικό πρωταρχικό ζητούμενο της από εδώ και πέρα πορείας της ομάδας είναι η απόλυτη αξιοποίηση του “Κλ. Βικελίδης”. 10 νίκες στα εναπομείναντα 10 εντός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης από αύριο ζήτησε ο Βραζιλιάνος από τους παίκτες του μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης.

Είχαμε τονίσει και παλαιότερα ότι ο φετινός Άρης έκανε τις γκέλες μία ολόκληρης χρονιάς μέσα στις πρώτες πέντε αγωνιστικές! Ο Κάμπος γνωρίζει και το επεσήμανε ότι στα υπόλοιπα 20 παιχνίδια του Άρη οι “κίτρινοι” πέρα από τις 10 νίκες στο Χαριλάου θα πρέπει να κυνηγήσουν τουλάχιστον 6 νίκες στα εκτός έδρας παιχνίδια και φυσικά να μην γνωρίσουν την ήττα.

Δεν κρύβει την πεποίθηση του ότι το όριο για την άνοδο θα παιχτεί στους 70 πόντους με τον Άρη να έχει μέχρι στιγμής 20 με την συμπλήρωση του 1/3 των αγώνων του φετινού πρωταθλήματος.

Πέρα από την ανάλυση, ο Κάμπος έβαλε και το πρώτο.. στοίχημα στους παίκτες του. Ζήτησε μέχρι το παιχνίδι με την Καβάλα η ομάδα να έχει πετύχει το 3 στα 3 με Θύελλα, Έβρο και Εθνικό Αλεξανδρούπολης,ώστε στο “Ανθή Καραγιάννη” είτε να βρεθεί με νίκη στην κορυφή είτε να αυξήσει την διαφορά σε περίπτωση που η Καβάλα “στραβοπατήσει” νωρίτερα.

 

To Top