Βεζένκοφ: “Είναι η πρώτη φορά που δεν ξέρω τι να πω!”

Ο Άρης πέτυχε μια ακόμη υπέρβαση ή ένα μικρό θαύμα, όπως το χαρακτήρισε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ο οποίος πραγματοποίησε άλλη μια σπουδαία εμφάνιση. Ο 19χρονος παίκτης τόνισε ότι οι κίτρινοι έδειξαν χαρακτήρα παρά τα σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και την απουσία του κόσμου όμως ήταν ρεαλιστής για την έκβαση της σειράς με τον Ολυμπιακό.

Ο Βεζένκοφ δυσκολεύτηκε να συνειδητοποιήσε ότι ο Άρης πέτυχε μια τόσο μεγάλη νίκη κάτω απ΄αυτές τις συνθήκες. “Μην κρυβόμαστε. Ο Ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε τόσο σοβαρός και συγκεντρωμένος όσο στο ΣΕΦ. Εμείς δείξαμε ότι με λίγο παραπάνω πάθος και λίγο παραπάνω ενέργεια και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο αντίπαλος δεν βρέθηκε σε τόσο καλή μέρα, καταφέραμε να πετύχουμε κάτι που προσωπικά δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ακόμη. Είναι η πρώτη φορά που δεν ξέρω τι να πω. Είναι σίγουρα κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο θα χρεωθεί σε όλους μας. Συνεχίζουμε να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε την Πέμπτη”.

Ο Βεζένκοφ συμφώνησε ότι οι κίτρινοι υπερέβαλλαν για μια ακόμη φορά φέτος εαυτούς. “Σίγουρα είναι ένα ακόμη μικρό θαύμα. Δυο βασικοί παίκτες δεν αγωνίζονται λόγω τραυματισμού. Ο Σίμτσακ δεν μπορούσε να περπατήσει πριν από δυο μέρες. Όλοι μαζί έχουμε μάθει ο ένας να προσπαθεί για τον άλλον. Όσοι είμαστε ετοιμοπόλεμοι, παλεύουμε απέναντι σε κάθε ομάδα και πραγματικά μπράβο σε όλους γι΄αυτό που πετύχαμε”.

Ο Άρης θα προσεγγίσει το ματς της Πέμπτης με τον ίδιο τρόπο και θα παλέψει για το καλύτερο, όπως υποστήριξε ο πρώτος σκόρερ του . “Προσπαθούμε όλοι στην προπόνηση παρότι έχουμε αρκετά προβλήματα από την ημέρα που ξεκίνησαν τα πλέι οφς. Μπράβο σε όλους που έδειξαν χαρακτήρα. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί καλύτερος την Πέμπτη και με περισσότερες λύσεις. Ίσως δούμε και τον Βασίλη Σπανούλη. Εμείς θα παλέψουμε ξανά για το καλύτερο”.

Πρόσθεσε πως “θα πρέπει είμαστε ρεαλιστές. Ξέρουμε τη δυναμικότητα μας αλλά και αυτή του Ολυμπιακού. Αφού δεν έγινε σήμερα, θα γίνει την Πέμπτη κι αν δεν γίνει την Πέμπτη, θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη. Εμείς παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Η τιμωρία αποτελεί ένα πλήγμα για μας. Δεν μας αρέσει να παίζουμε σε ένα κρύο γήπεδο. Θα εκτίσουμε στη σειρά με τον Ολυμπιακό και δεύτερη αγωνιστική της ποινής και ελπίζουμε σε ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας”.

To Top