Βελέντζας: “Είναι πολλά τα γκολ… Παίκτες με μεγάλη ποιότητα ο Άρης”

Ο Λευτέρης Βελέντζας παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Άρη και υπογράμμισε πως μεγάλο ρόλο πέρα από την ποιότητα παίζει και το κίνητρο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο τεχνικός του Απόλλωνα τόνισε στην ΕΡΤ: “Το σκορ ειναι βαρύ, προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο να βγάλουμε κάτι καλό, στο δεύτερο ημίχρονο μάλλον δεν βγήκαμε. Ο Άρης ειναι φορμαρισμένος, έχει ποιότητα, είναι πολυ καλή ομάδα, δεν προσέξαμε άμυνα και με την ποιότητα που έχει ο Άρης μας έβαλε άλλα τέσσερα γκολ. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και μετά οι παίκτες δεν είχαν και την ψυχολογία που πρέπει. Έτσι όπως είναι η κατάσταση προσπαθούν τα παιδιά, αλλά οταν ο αντίπαλος έχει κίνητρο η διαφορά φαίνεται…”.

Αμέσως μετά στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: “Μία άσχημη μέρα για εμάς. Όχι τόσο καλή η κατάστασή μας εδώ και καιρό. Στο α΄μέρος η ομάδα στάθηκε αρκετά καλά, ο Άρης δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Στο ημίχρονο δεν ξέρω τι έγινε…

Ο Άρης είναι σε καλό φεγγάρι και έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα, έπρεπε να ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά δεν το κάναμε. Δεν ξέρω τι έπαθαν οι παίκτες μου στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν κάναμε τίποτα από όσα δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα. Όταν ο Άρης έβαλε Φέτφα, Μαρτίνες και Γιουνές, όλοι θέλουν να δείξουν κάτι σε μία ομάδα που όλοι θέλουν να παίξουν. Είναι πολλά τα γκολ…

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Θα δουλέψουμε, για να μην δείξουμε την ίδια εικόνα. Συγχαρητήρια στον Άρη για την εικόνα του σήμερα, ήταν πολύ καλός…”.

Για την αναδιάρθρωση και αν γνωρίζει κάτι: “Ελπίζουμε σε αυτό που λένε τελευταία για την αναδιάρθρωση. Μήπως πάμε στα μπαράζ. Αλλά τέτοιες εμφανίσεις μας πάνε πίσω”.

To Top