ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παντελίδης: “Χαίρομαι που δύο μέλη της οικογένειάς μου είναι στην Εθνική ομάδα”

Ο προπονητής του Άρη στάθηκε στη συνέντευξη τύπου στην εικόνα της ομάδας του, αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε:

“Mπορεί και να ήμουν κουραστικός με τα παιδιά, να τους πείσω πως και αυτό το ματς είναι ίδιο με όλα τα άλλα. Μου το ανταπέδωσαν πίσω. Η νοοτροπία της ομάδας μου άρεσε, είδα παίκτες μετά το 4-0 να πηγαίνουν δύο και τρεις πάνω στην μπάλα. Αυτό δείχνει μία καλή νοοτροπία. Όταν έπρεπε είχαμε υπομονή, βγήκαν συνεργασίες και από την ώρα που βάλαμε το δεύτερο γκολ, έγινα όλα εύκολα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση, ευχαριστούμε τον κόσμο για την βοήθεια. Από αύριο κοιτάμε το επόμενο ματς”, τόνισε αρχικά ο 53χρονος προπονητής.

Για το αν έχει κλειδώσει η πεντάδα: “Δεν έχει κλειδώσει ακόμα η 5άδα. Όταν μαθηματικά θα το κάνουμε, τότε θα το πούμε. Αλλά είναι ακόμα πέντε παιχνίδια που δεν το δικαιολογεί”.

Για την 4η θέση: “Δεν βλέπω τίποτα, με ενδιαφέρει η νοοτροπία της ομάδας στα επόμενα ματς…”.

Για τα γκολ όσων ήρθαν από τον πάγκο: “Είναι πολύ σημαντικό να δέχεσαι βοήθεια από τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο. Είναι σημαντικό για την ομάδα συνολικά”.

Για τους διεθνείς και την διακοπή του πρωταθλήματος: “Νομίζω ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν μας κάνει κακό ή καλό, γιατί κάποια παιδιά είναι κουρασμένα. Χαίρομαι πολύ που δύο παιδιά μέσα από την οικογένειά μου, που είναι η ομάδα, είναι στην Εθνική ομάδα”.

To Top