Χωρίς κατηγορία

Βελής: “Ο Απόλλων δίνει ακόμη και 2.000 εισιτήρια στον Άρη, αλλά αρνείται η αστυνομία”!

Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης Σταμάτης Βελής μίλησε μεταξύ άλλων και για το θέμα των εισιτηρίων του αγώνα της πρεμιέρας, αποκαλύπτοντας ότι η αστυνομία είναι αρνητική για την κάθοδο των οπαδών του Άρη στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

 Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ο Άρης ζήτησε εισιτήρια και η θέση η δικιά μας είναι ότι όλοι οι οπαδοί των φιλοξενούμενων είναι καλοδεχούμενοι απλά πρέπει και αυτοί να τηρήσουν αυτά που πρέπει. Για μας είναι ευπρόσδεκτοι, γενικά θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχουν φιλοξενούμενοι σε όλα τα παιχνίδια και σε όλα τα γήπεδα. Το γήπεδο μας χωράει  12-14.000 χιλιάδες κόσμο.

Η Αστυνομία από ότι ξέρω εισηγείται την μη μετακίνηση των οπαδών του Άρη. Από εκεί και πέρα αποφασίζει το υπουργείο αν θα δεχτεί την εισήγηση της αστυνομίας. Για μένα προσωπικά θα είναι χαρά να έρθει ο κόσμος του Άρη και οποιασδήποτε άλλης ομάδας.

Μπορώ να δώσω και παραπάνω εισιτήρια από 900. Για μένα το ποδόσφαιρο θέλει οπαδούς και από τις δυο ομάδες. Και 2000 εισιτήρια να μου ζητήσουν θα τα δώσω. 10 ευρώ είναι η τιμή του εισιτηρίου».

To Top