Υπέγραψε τη γνωμοδότηση και ο Θεοχάρης! Διάπλατα ανοιχτός ο δρόμος για το 99!

Τα ευχάριστα νέα από την Αθήνα έφτασαν σε ότι αφορά το θέμα της γνωμοδότησης για την υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99! Το μεσημέρι υπέγραψε την γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους και ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης! Διάπλατα ο ανοιχτός ο δρόμος για το 99!

Όπως είναι γνωστό, το νομικό συμβούλιο του κράτους από την περασμένη Παρασκευή γνωμοδότησε υπέρ του αιτήματος εξυγίανσης και της υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99, γνωμοδότηση που δημιοσιεύτηκε κι επίσημα.

Η γνωμοδότηση αυτή θα έπρεπε να έχει την υπογραφή και την έγκριση του υπουργείου Οικονομικών όπως ακριβώς έγινε σήμερα. Ο καθ’ ύλην αρμόδιος, γενικός γραμματέας του Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης έβαλε την κρίσιμη και καθοριστική αυτή υπογραφή. Το έγγραφο της απόφασης αναμένεται να το πάρει στα χέρια του ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης, ο οποίος θα βρεθεί στην Αθήνα για το θέμα της ΕΠΟ και των δελτίων που έχει προκύψει εξαιτίας συσσωρευμένων οφειλών των κίτρινων.

Το υπογεγγραμμένο αυτό χαρτί “ζυγίζει” πολύ στον φάκελο για την υπαγωγή στο άρθρο 99. μια και η ΠΑΕ Άρης ξεπερνάει το απαιτούμενο 60,01% των πιστωτών που συναινούν για την υπαγωγή της. Ο δρόμος της εξυγίανσης άνοιξε διάπλατα!

To Top