Βελλίδης: «Θα πρέπει να στρώσουν πολλά στην ομάδα»

Μεγαλύτερη συνέπεια από τη διοίκηση του Άρη ευχήθηκε να δει από εδώ και πέρα ο Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος τόνισε ότι «θα πρέπει να στρώσουν πολλά σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο» ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Καστοριανός τερματοφύλακας παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm Θεσσαλονίκης και μίλησε για τον Άρη, για τον Μιχάλη Σηφάκη αλλά και για την Εθνική ομάδα. Αναλυτικά:

Για την καθιέρωσή του: «Είναι σημαντικό που καθιερώθηκα κάτω από τα δοκάρια του Άρη. Ήθελα να πάρω την θέση βασικού από τότε που ήρθα στην ομάδα κάτι που κατάφερα με σκληρή δουλειά. Ο τραυματισμός του Μιχάλη Σηφάκη μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Ήταν δύσκολη η καθιέρωση μου κυρίως μετά και την έλευση του Έλντιν Γιακούποβιτς. Είναι γεγονός πως η σταθερότητα κάνει πραγματικά μεγάλο έναν τερματοφύλακα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που μου πρόσφεραν αυτή την χαρά».

Η κατάσταση στον Άρη: «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι πάρα πολλά και οι καταστάσεις εξαιρετικά δύσκολες, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση για να λυθούν όλα αυτά».

Η στάση της διοίκησης: «Δεν θέλω να αναφερθώ στο παρελθόν. Θα ήθελα από την διοίκηση να είναι πιο συνεπής σε εμάς από εδώ και πέρα. Όταν μία ομάδα έχει δυνατή διοίκηση μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά».

Το μέλλον του: «Αυτή την στιγμή σκέφτομαι μόνο τον Άρη με τον οποίο έχω συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. Ωστόσο θα πρέπει να στρώσουν πολλά πράγματα στην ομάδα, κυρίως σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο».

Αν σκέφτεται το εξωτερικό: «Σίγουρα σκέφτομαι το εξωτερικό. Θα ήθελα να δω πως δουλεύουν οι ποδοσφαιριστές εκεί πέρα, να ζήσω νέες εμπειρίες. Επαναλαμβάνω όμως πως αυτή την στιγμή στο μυαλό μου βρίσκεται μόνο ο Άρης».

Οι κλήσεις Σάντος: «Δε μου μένει πικρία από την απόφαση του κ. Σάντος. Και μόνο το γεγονός ότι ακούγεται το όνομα μου για την Εθνική Ελλάδας αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα. Δεν μπορώ να κρίνω εγώ τις κλήσεις του προπονητή (σ.σ. των Χαλκιά, Τζόρβα και Σηφάκη). Εύχομαι να αποδειχθούν οι καλύτερες. Το μόνο που μένει για μένα είναι η δίψα και η σκληρή δουλειά που θα μου δώσει την ευκαιρία να αγωνιστώ με την “γαλανόλευκη” στο μέλλον».

Οι δηλώσεις Χιώτη: «Ο Διονύσης Χιώτης είναι πιο έμπειρος για αυτό και μπορεί να κάνει τέτοιες δηλώσεις. Το γεγονός ότι βαδίζει στα 35 χρόνια δεν του δίνει πολλές ευκαιρίες για να συμμετέχει σε κάποια μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική Ελλάδας».

Το Euro 2012: «Πάνω από όλα εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά. Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποδοσφαιριστές για αυτό πρέπει να αγωνιστούμε σαν ομάδα, όπως κάναμε και τα περασμένα χρόνια. Πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, κάτι που θα είναι πολύ σημαντικό για όλους τους Έλληνες».

Ο Μιχάλης Σηφάκης: «Ο τραυματισμός του Μιχάλη ήταν πολύ σοβαρός. Ξέρω πως θα δουλέψει όπως πρέπει για να εμφανιστεί πανέτοιμος για γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας».

Οι τερματοφύλακες του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι δύο μεγάλοι τερματοφύλακες. Δεν μπορούμε να τους ρίξουμε ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκαν τόσο στην κανονική διάρκεια του αγώνα, όσο και στην διαδικασία των πέναλτι».

To Top