Βελλίδης: «Τώρα πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε μεγάλη ομάδα…» (video)

«Σκασμένος» ήταν μετά τη νέα αποτυχία ο Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος έστειλε μήνυμα εντός και εκτός αποδυτηρίων, τονίζοντας στην κάμερα της NOVA ότι στους προσεχείς αγώνες πρέπει να δοθούν επιτέλους οι κατάλληλες απαντήσεις μέσα στο γήπεδο, αφού… δεν υπάρχουν γιορτές για τους παίκτες του Άρη.

«Δεν είναι ένα ατυχές, αλλά ένα κακό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Όταν παίζεις με τέτοιους αντιπάλους, που βλέπουμε ότι σίγουρα είναι κατώτεροι σε ποιότητα από εμάς, το μόνο που πρέπει να κυνηγάς είναι η νίκη. Πραγματικά είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Όλος ο κόσμος λυπάται γι’ αυτό το αποτέλεσμα…», είπε αρχικά ο 24χρονος γκολκίπερ, αναφερόμενος στο 0-0 με τον Παναιτωλικό.

Όσο για το τι πήγε στραβά, είπε: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει σήμερα. Το θέμα ήταν να μπει η μπάλα στα δίχτυα όσο πιο νωρίς γινόταν, γιατί όπως είδαμε ο Παναιτωλικός δεν έκανε τίποτε άλλο από το να αμύνεται μαζικά. Αν ανοίγαμε το σκορ γρήγορα, στην συνέχεια θα βρίσκαμε πιο πολλούς ανοιχτούς χώρους και σίγουρα θα φτάναμε στη νίκη».

Στους επόμενους αγώνες, με Πανθρακικό και Δόξα Δράμας, δεν συγχωρούνται ανάλογα λάθη, όπως υπογράμμισε πεισμωμένος: «Ομάδες με την ιστορία και την ποιότητα του Άρη, φαίνονται σε τέτοιες καταστάσεις. Εδώ πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε μεγάλη ομάδα, ότι έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και ότι ξέρουμε τι σημαίνει έμβλημα που φοράμε στη φανέλα μας. Όποιος δεν πιστεύει ότι θα τα καταφέρουμε να πετύχουμε, δεν αξίζει να βρίσκεται στον Άρη. Πολύ απλά είναι τα πράγματα».

«Το γεγονός ότι δεν σταματούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, μας κάνει μεγάλο καλό αυτή την στιγμή. Δεν υπάρχουν γιορτές για μας, υπάρχουν μόνο τα προσεχή παιχνίδια και το μυαλό μας θα είναι εκεί. Θέλω να ματώνουμε κάθε στιγμή για την ομάδα και να παίρνουμε τα αποτελέσματα που πρέπει».

Εξάλλου, δεν παρέλειψε να εξάρει το μαχητικό πνεύμα και την εργατικότητα του Μίχαλ Πρόμπιερζ, που είναι και ο μόνος δρόμος για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο: «Αν ξέραμε την εξήγηση γι’ αυτή την κατάσταση, θα είχαμε βρει και τη λύση. Το θετικό είναι ότι έχει έρθει ένας σοβαρός προπονητής, ένας πάρα πολύ καλός προπονητής, ο οποίος δουλεύει ασταμάτητα. Αν σκύψουμε το κεφάλι και δουλέψουμε κάτω από τις οδηγίες του, θα πάμε ψηλά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, δεν υπάρχει άλλη επιλογή».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Λαζαρίδη και του Μάρκου Βελλίδη στη NOVA

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top