«Συγγνώμη» στον κόσμο από το Λαζαρίδη (video)

Την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο αισθάνθηκε ο Νίκος Λαζαρίδης σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της NOVA, μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή που περνάει η ομάδα. Δεν πιστεύω πως παίξαμε άσχημα. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Πρέπει να συνεχίσουμε. Οφείλουμε πάντως μια συγγνώμη από τον κόσμο, τον οποίο έχουμε απογοητεύσει. Με δουλειά και υπομονή θα ξυπνήσει η ομάδα. Η ομάδα έχασε ευκαιρίες και δικαιούμασταν ένα γκολ», τόνισε ο αμυντικός των κίτρινων.

Στην συνέχεια, του ζητήθηκε να κάνει σύγκριση με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου οι «κίτρινοι» ήταν σαφώς καλύτεροι: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Σήμερα είδαμε τον αντίπαλο να κλείνεται και ήταν πολύ δύσκολο να διασπάσουμε την άμυνα του. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν διαφορετικό. Ξέραμε πως ο Παναθηναϊκός θα έβγαινε ψηλά για να μας πιέσει και πως θα άφηνε χώρους. Ολόκληρη την εβδομάδα δουλέψαμε σ’ αυτό το κομμάτι αλλά δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου».

Ο Λαζαρίδης έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια. «Μένουμε πίσω. Έχουμε 11 βαθμούς, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά να συνεχίσουμε και πρέπει να βοηθήσουν όλοι για να πάμε τον Άρη πιο ψηλά. Με υπομονή και επιμονή θα τα καταφέρουμε».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Νίκου Λαζαρίδη και του Μάρκου Βελλίδη στη NOVA

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top